Comisiones Obreras del País Valenciano | 19 de febrero de 2020

8M 2020

Defensem una salut laboral que tinga en compte les dones

  Des de CCOO PV volem posar en relleu la falta de perspectiva de gènere que es dona en relació als equips de protecció individual (EPI), els riscos ergonòmics, químics, biològics o psicosocials.

  13/01/2020.

  URL | Código para insertar

  La salut laboral, com altres matèries, ha patit en massa ocasions de la perspectiva de gènere. Així veiem com els EPI no sempre s'adapten als cossos de les dones o com hi ha determinades professions feminitzades, com és el cas de la neteja, on els riscos ergonòmics no estan prou valorats. També ens trobem com en els riscos químics i biològics es pot donar la circumstància que no s'haja previst la situació d'embaràs.

  Per a CCOO PV és important fer visibles aquestes situacions, per a posar l'accent en la necessitat de corregir-les. En aquest sentit, posa a la disposició de l'afiliació, sobretot de les persones que exerceixen com a delegades de prevenció, un servei d'assessorament.

  Per a més informació
  www.pv.ccoo.es/Salut_laboral/Assessorament

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.