Comisiones Obreras del País Valenciano | 18 de agosto de 2019

CAMPANYA SMI

Diversitat-Alacant premia al Grup d’Acció LGTBI CCOO PV

  El guardó és un reconeixement al paper del grup en la lluita contra la discriminació de les persones LGTBI en l’àmbit laboral. El premi va ser arreplegat per Cloti Iborra, secretària de Dona i Polítiques LGTBI de CCOO PV i Alberto Martínez, integrant del Grup, que el van recollir en nom de tot el Grup d’Acció.

  03/06/2019.
  Premis per la igualtat

  Premis per la igualtat

  Diversitat Alacant, col·lectiu de lesbianes, gais, trans i bisexuals d’Alacant, convoca anualment els ‘Premis per la Igualtat’, l'objectiu dels quals és reconéixer la trajectòria social en la defensa per la igualtat i els drets de les persones LGTBI d'institucions, d’entitats i de persones del País Valencià.

  El Grup d’Acció LGTBI de CCOO PV es va constituir l’any 2008, format per persones LGTBI afiliades a CCOO PV i que sota les directrius de la Secretaria de la Dona, Polítiques LGTBI i Institucional, s'encarrega de continuar avançant en la defensa dels drets sociolaborals de les persones LGTBI.

  La resta de premis van recaure en José de Lamo, director general de l'Agència Valenciana per la Igualtat en la Diversitat, pel seu paper essencial en l'elaboració de la Llei LGTBI del País Valencià; Llum Quiñonero, periodista alacantina, activista i política, presidenta de la Comissió d'Igualtat de les Corts; Jessica Crespo, codirectora i presentadora d'Al Ras, programa de ràdio que visibilitza la lluita del col·lectiu LGTBI en el seu programa de manera no estereotipada i amb un enfocament social; Ververipen, organització romaní que treballa pel respecte cap a la diversitat des d'un punt de vista interseccional i Canibal Pub, local d'ambient per excel·lència de la ciutat alacantina.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.