Comisiones Obreras del País Valenciano | 17 de julio de 2019

CAMPANYA SMI

XXXIII Colònies de la Mediterrània

  • Inscripcions fins al 28 de juny.
  • Informació i reserves: valencia@naturjove.es i telèfons 693 362 945 i 962 920 054.

Les Colònies de la Mediterrània es realitzaran del 7 al 14 de juliol, amb un cost de 265 € (descompte 10 % afiliació) i estan orientades a menors de primària, 1r i 2n de l'ESO.

07/05/2019.
Cartell Colònies 2019

Cartell Colònies 2019

El centre d’ecoturismo d’El Teularet acull aquest estiu un campament organitzat per l'empresa de temps lliure Naturjove, amb un 10 % de descompte per a l'afiliació de Comissions Obreres.

L'objectiu general de les Colònies és que els participants gaudisquen d'un temps lliure compartit en un entorn natural privilegiat i es divertisquen aprenent.

L'alberg permet la pràctica d'activitats multiaventura en les instal·lacions d’El Teularet: tirolina, rocòdrom i ponts tibetans i jocs en la piscina descoberta amb les millors vistes de la serra.

Cada dia estan programades gimcanes esportives, jocs, animació i vetllades nocturnes i es realitzaran tallers artesanals, d'educació en valors, d'animals. El ‘Dia del circ’ els tallers són de temàtica per a la creació de malabars, equilibrisme, acrobàcia, maquillatge i clown.

A través d'una metodologia activa i lúdica que els fa protagonistes del propi procés d’aprenentatge, la diversitat d'activitats i la creativitat permeten als menors expressar els seus propis sentiments, interessos i punts de vista, des d'una actitud de respecte, d’ajuda i de col·laboració amb la resta per establir relacions socials òptimes.

Els assistents també participaran en dinàmiques d'orientació amb brúixoles (rastreig de pistes per la serra), tir amb arc, i cicle turisme als voltants de l'alberg.

A través dels diferents jocs, es potencia l'aspecte cognitiu, social, lingüístic i afectiu. Un recurs fonamental proporcionat per l'entorn permet estimular el coneixement i respecte a la riquesa natural d'una zona tan interessant com poc coneguda, com és la serra d'Enguera.

El Teularet ofereix als acampadors itineraris ambientals i senderisme educatiu per la serra d'Enguera i activitats aquàtiques de caiac en l'embassament del Bosquet de Moixent.

Les Colònies són una eina d'oci destinada a:

Desenvolupar la imaginació i la creativitat.

Potenciar la participació activa i la cooperació entre l'alumnat.

Fomentar la solidaritat i el respecte cap la resta.

Reforçar l'autonomia, la responsabilitat i la companyonia.

Assegurar el respecte a la diversitat personal, física i cultural, sense discriminació.

Informació complementària

Es facilitarà un telèfon de contacte i s'establiran diversos horaris de comunicació amb les famílies al llarg del dia.

Els monitors estan presents dia i nit i hi ha un vehicle disponible les 24 hores. En les eixides van tots els monitors i a més personal de reforç.

Les instal·lacions disposen de farmaciola totalment equipada, a més d'una farmaciola per a totes les eixides. L'hospital està a menys de 30 minuts.

Reserves fins al 28 de juny: en els telèfons 693 362 945 i 962 920 054 i en valencia@naturjove.es

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.