Comisiones Obreras del País Valenciano | 18 de agosto de 2019

CAMPANYA SMI

Consulta a l'afiliació sobre les propostes per a les eleccions autonòmiques

  Des de CCOO PV volem presentar un document de mesures per als partits polítics que concorren a les eleccions autonòmiques del 28 d’abril. Per construir-lo de manera col·laborativa, volem consultar a l’afiliació les propostes prioritàries mitjançant una enquesta que estarà operativa entre el 13 i el 27 de març.

  12/03/2019.
  Hemicicle Corts Valencianes

  Hemicicle Corts Valencianes

  L'enquesta consta de 5 blocs i 30 línies d'acció política. Les persones afiliades podran valorar la pertinència de les propostes en una valoració ascendent de l'1 al 4 i també afegir-ne algunes noves si ho consideren. Així mateix, s'oferirà l'oportunitat de fer un comentari lliure al final on es puga expressar l'opinió sobre el document o sobre la consulta en general.

  El mateix document podrà ser esmenat per les federacions i els territoris de CCOO del País Valencià i la síntesi de les aportacions es presentarà públicament l’1 d’abril. Posteriorment, mantindrem reunions amb les diferents formacions polítiques per traslladar-los les propostes sindicals que esperem puguen tindre's en compte en la pròxima legislatura.

  Gràcies per la teua participació, ja hem tancat el formulari de consulta.

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.