Comisiones Obreras del País Valenciano | 17 de julio de 2019

CAMPANYA SMI

Prepara les oposicions amb FOREM PV i FSC CCOO PV

  • Modalitat online de preparació de les oposicions d'auxiliars d'administració i personal subaltern

La Fundació per a la Formació i l'Ocupació i la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO PV afigen a les condicions avantatjoses per a l'afiliació la possibilitat de triar la modalitat formativa que millor s'adapte a les seues necessitats.

17/10/2018.
Oposiciones

Oposiciones

A més dels grups presencials que s'imparteixen en la xarxa de centres de formació de FOREM PV, ara també és possible preparar-se des de casa triant la modalitat de teleformació (online) amb un 50 % de descompte per a l'afiliació (40 euros/ mes), respecte al preu general (80 euros/ mes) en les categories següents:

  • AUXILIARS D'ADMINISTRACIÓ (C2) (ajuntaments i diputacions)
  • AUXILIARS DE GESTIÓ (C2) (Generalitat).

Inici pel novembre de 2018. (Accedeix al formulari d’inscripció).

  • PERSONAL SUBALTERN (ajuntaments i diputacions)
  • PERSONAL SUBALTERN AJUDANT DE RESIDÈNCIA (APF_I) (Generalitat).

Inici pel gener de 2019. (Accedeix al formulari d’inscripció).

Els cursos estan editats en la plataforma ‘Aula virtual FOREM PV’, amb àmplia experiència en la preparació d'oposicions, accessible les 24 hores al dia i els 7 dies de la setmana.

El servei tutorial incorporat permet resoldre dubtes i ajuda en l'estudi. El mètode inclou la realització de test d'autoavaluació per tema i simulacres d'examen, resums i esquemes que faciliten l'estudi, amb accés gratuït al curs de tècniques d'estudi, etc.

Per als cursos d'AUXILIAR D'ADMINISTRACIÓ (C2) (ajuntaments i diputacions) i AUXILIARS DE GESTIÓ (C2) (Generalitat), també és possible adquirir el desenvolupament dels temes amb la compra dels llibres (3 volums) que FOREM PV posa a la disposició del seu alumnat pel preu de 55 €.

Per al curs de PERSONAL SUBALTERN: conserges, ordenances, auxiliars de serveis i instal·lacions (ajuntaments i diputacions) el temari desenvolupat telemàticament és el comú, llevat per a la localitat d'Alacant, que pot trobar-se editat també el temari específic. Per a la resta de localitats s'atén el temari específic segons demanda.

Davant qualsevol dubte o consulta posa't en contacte amb FOREM PV a través del següent formulari.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.