Comisiones Obreras del País Valenciano | 21 de septiembre de 2019

CAMPANYA SMI

Tema: FINANÇAMENT JUST

12/09/2019
Comisión de Finançament Just.

En la reunió mantinguda aquest matí s'ha valorat la preocupant situació financera en la qual es troba el nostre territori, agreujada per la falta de Govern i de Pressupostos generals de 2019, i ha plantejat línies de treball conjunt.

15/01/2019
Reunió de la Comissió per un #FinançamenteJust
#FinançamentJust

Davant el projecte de pressupostos de l'Estat presentat pel Govern, la Comissió valora l’esforç en l’augment de les inversions en el nostre territori, però constata que continua havent-hi un desequilibri territorial que hauria de tractar de regular-se.

22/11/2018
Cartell de la jornada

L’acte tingué lloc a l’aula Cultura Ràdio Elx de la Cadena SER [ C/ Doctor Caro, 43] i les intervencions d’Ismael Senent, d’UGT-PV; Francisco Pérez, catedràtic de la Universitat de València; Perfecto Palacio, president de CEV Alacant; i Carmen Palomar, secretària general de CCOO Vinalopó Vega Baixa.

16/11/2018
Concentració a València
#FinançamentJust

La ciutadania i les entitats valencianes han donat una resposta ben digna a la crida de la Comissió formada per CCOO PV, UGT-PV, CEV, PSPV-PSOE, Compromís, Podem i Ciudadanos, i la Xarxa d’Entitats per un Finançament Just, donant suport a les concentracions convocades avui en l’aniversari de la gran mobilització que va omplir els carrers del clam de la societat valenciana.

19/10/2018
Foto de la recepció en Corts

La plataforma Per un Bon Finançament de les Illes Balears i la comissió per un Finançament Just anuncien nous actes descentralitzats d’impuls i extensió de la demanda, i la reclamació de l’assumpció estatal dels deutes públics de les autonomies provocats per l’infrafinançament.

05/10/2018
Intervención del secretario general de CCOO PV, Arturo León

El encuentro con las organzaciones homólogas de Murcia ha servido para estrechar la colaboración de ambas autonomías y acordar reivindicaciones conjuntas en materia de financiación autonómica e infraestructuras, de modo que se fomente la equidad entre territorios.

18/06/2018
Reunió de la Comissió per un Finançament Just

La Comissió per un Finançament Just es va reunir per analitzar el nou escenari polític i definir les actuacions a plantejar, encara que el canvi de Govern no afecta la reivindicació principal d'un finançament i inversions justes per a la Comunitat Valenciana.

07/05/2018
Jornada per teixir aliances territorials i dissenyar una estratègia comuna de reivindicació.
#FinançamentJust

La plataforma valenciana “Per un Finançament Just” amb els seus homòlegs de les Illes Balears, la plataforma “Uneix-te per un Bon Finançament”, en una jornada de treball per teixir aliances territorials i dissenyar una estratègia comuna de reivindicació per la reforma del sistema de finançament autonòmic.

25/04/2018
Membres de la Comissió per un Finançament Just, amb representants polítics valencians al Congrés.

La comissió ha acudit a Madrid amb una doble missió. D'una banda ha lliurat al ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, una carta en la qual se li insta a convocar, tant la Conferència de Presidents, com el Consell de Política Fiscal i Financera, per a abordar el canvi del model de finançament autonòmic.

24/04/2018
La Comissió presenta la nova imatge de la campanya, dissenyada per Paco Roca.
#FinançamentJust

L'il·lustrador valencià ha creat una imatge que acompanyarà el desenvolupament de les següents accions amb les quals es va a donar continuïtat a la campanya: traspassant les fronteres de la reivindicació, traslladant-la a Madrid; teixint complicitats amb altres comunitats autònomes; i ampliant la base social organitzada, per la qual cosa anem a conformar de forma més estable una xarxa d'entitats per un finançament just.

05/04/2018
Jornada sobre el nou model de finançament autonòmic.

La Comissió pel Finançament Just, composta pels sindicats CCOO PV i UGT PV, la patronal CEV i els grups polítics PSPV-PSOE, Ciudadanos, Podem i Compromís, organitza aquestes jornades a València, Alacant i Castelló. Aquest acte pretén posar el focus sobre la necessitat del canvi de model i les seus implicacions.

16/02/2018
Reunió de la Comissió per un Finançament Just.

Aquest matí ha tingut lloc la reunió de la Comissió per un Finançament Just per a planificar la continuïtat de la campanya, tant de conscienciació de la ciutadania, com d'incidència en les reivindicacions al Govern central. Així mateix, s'ha valorat generar aliances amb altres comunitats per posar sobre la taula la necessitat d'abordar amb immediatesa el canvi de model de finançament autonòmic.

20/11/2017
Primera pancarta unitària

L'esforç de les CCOO PV a sumar i superar de forma conjunta totes les traves sorgides durant mesos va aconseguir il·lusionar aquest dissabte una marea diversa, “plena de raons i colors” en una manifestació que va convocar més de 300 entitats, va sumar desenes de milers d'assistents i segueix collint adhesions en la web (6.968 i pujant).

15/11/2017
Asamblea de delegados y delegadas de CCOO PV, hoy en Valencia.
  • CCOO PV ha celebrado hoy una asamblea de delegados y delegadas sindicales.

Los secretarios generales de CCOO PV, Arturo León, y el secretario general de CCOO, Unai Sordo, han participado hoy en una asamblea de delegados y delegadas en Valencia, en la que han explicado las prioridades y los retos que CCOO va a abordar en los próximos meses, además de profundizar en las reivindicaciones que motivan la manifestación en Valencia del día 18, para reclamar una financiación justa. El acto ha contado con las principales autoridades y numerosas entidades sociales y cívicas que apoyan esta movilización.

14/11/2017
Salvador Navarro, Ismael Sáez y Arturo León en el patio de La Nau

Los secretarios generales de CCOO PV, Arturo León y de UGT-PV, Ismael Sáez, comparecieron junto al líder de la patronal CEV, Salvador Navarro, para reiterar la invitación a participar de forma masiva en una marcha legítima que "no va en contra de nadie" y que “no cuestiona el sistema, sino los criterios de reparto de los fondos”.

14/11/2017
La secretaria general de CCOO Vinalopó- Vega Baja, Carmen Palomar, durante la presentación de la campaña en Elda.

Las organizaciones convocantes CCOO PV, UGT PV, PSPV-PSOE, Compromís y Podemos presentaron ayer en Elda las principales reivindicaciones que sustentan la campaña ‘Por una financiación justa’. En el acto se puso de manifiesto la infrafinanciación que sufre el País Valenciano y se animó a participar en la manifestación del sábado día 18.

08/11/2017
Ayuntamiento de Chiva.
  • Los ayuntamientos de estas localidades pondrán autobuses para facilitar la asistencia.

CCOO Comarques de l’Interior ha recibido el apoyo de los alcaldes de Chiva y de Utiel para difundir y facilitar la asistencia a la manifestación del 18N. El sindicato se está dirigiendo a las corporaciones municipales con mayor población, con el objetivo de sumar fuerzas para que la movilización por una financiación justa sea un éxito.

02/11/2017
Entidades promotoras de la campaña en Alicante

Las entidades convocantes han mantenido contactos para difundir los objetivos de la campaña #FinançamentJust y movilizar la asistencia a la manifestación convocada el sábdo 18 de noviembre en Valencia.

23/10/2017
Entitats adherides a la campanya.

El Col·legi Major Rector Peset ha acollit la roda de premsa de presentació de la Campanya per un Finançament Just. Amb aquest acte, les entitats convocants volen donar a conéixer a la societat valenciana el perquè de la manifestació del pròxim dia 18 de novembre, i evidenciar els problemes que l’infrafinançament implica a les valencianes i als valencians per tractar d'aconseguir que s'unisquen a aquesta crida més plataformes i col·lectius socials.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.