Comisiones Obreras del País Valenciano | 18 de agosto de 2019

CAMPANYA SMI
11/04/2019
#1Maig2019

Aquest Primer de Maig, Día de la Classe Treballadora, CCOO PV crida a la seua afiliació i a la ciutadania valenciana a reivindicar junts treball decent, salut laboral i igualtat. Perquè nadar contra corrent es fa molt difícil si no t'organitzes i lluites amb altres persones que estan vivint situacions de precarietat, desigualtat i pobresa.

02/05/2017
València

En les set manifestacions amb motiu del Primer de Maig convocades aquest dilluns van estar presents les reivindicacions de col·lectius especialment afectats per una gestió antisocial de la crisi i de l'actual desequilibri en el repartiment de la riquesa. En tots els parlaments es va arreplegar l'oposició del sindicat a l'assignació que els Pressupostos fan a la Generalitat, que obliguen a deixar de banda serveis bàsics i infraestructures necessàries.

21/04/2017
Primer de Maig

Aquest Primer de Maig el sindicat vol encoratjar a la classe treballadora a participar en les manifestacions convocades arreu del País Valencià: Alacant 11.30 h IES Jorge Juan, Alcoi 11.30 h Albereda, Castelló 11 h Sant Lluís, Elx 11 h pl. Barcelona, Elda 11 h Estació Autobusos de Petrer, Santa Pola 12 h pl. Constitució i València 11.30 h Sant Agustí.

02/05/2016
Manifestació València 1maig
Davant d'un mon desigual
  • Contra la pobresa salarial i social. Treball i drets

Les set manifestacions convocades ahir amb motiu del Primer de Maig ompliren els carrers de reivindicacions tan urgents com històriques: Alacant, Alcoi, Castelló, Elda, Elx, Santa Pola i València barrejaren ahir la demanda urgent de treball i drets amb la necessitat d'atendre el drama dels refugiats, dignificar la situació de les treballadores de la llar, donar suport al dret a l'autodeterminació del poble sahrauí i oposar-se a l'amenaça del TTIP.

29/04/2016
Alfonso Arnedo

Alfonso Arnedo, secretario de Organización de CCOO PV, ha presentado en rueda de prensa las convocatorias previstas para la movilización del Primero de Mayo. Una cita enmarcada en un contexto de crisis económica al que se la unido otra política, “ya que los partidos se han manifestado incapaces de llegar a un acuerdo”.

25/04/2016

A les cinc de la matinada del Primer de Maig, els carrers de la localitat alacantina es plenen de cant i música. És tracta de la diana ‘Amanecer’, coneguda popularment com a ‘Obrero levanta’, creada l’any 1936 per celebrar la festa dels treballadors i de les treballadores. 80 anys després, CCOO PV ha preparat un acte d’homenatge a aquesta peça musical.

18/04/2016
CCOO PV exposarà les seues reivindicacions i propostes en les diferents assemblees.

CCOO PV commemora el Dia Internacional de la Salut i Seguretat en el Treball i el Primer de Maig amb actes i assemblees en diferents localitats del País Valencià. En l'any 2016, a més, celebrem els vint anys de l'entrada en vigor de la Llei de prevenció de riscos laborals, fonamental per aconseguir un benestar integral per als treballadors i les treballadores.

15/04/2016
Manifestació Primer de Maig 2015

Aquest Primer de Maig set manifestacions recorreran el País Valencià com a expressió del gir econòmic i social que demana la classe treballadora.

13/04/2016
Cartell amb les convocatòries.

Comissions Obreres del País Valencià convoca set manifestacions el diumenge amb motiu de la celebració del Primer de Maig. Consulteu les convocatòries i els recorreguts de les mobilitzacions.

13/04/2016
Panel y taller de pulseras reivindicativas
  • El lema de la movilización fue "Su recuperación económica es nuestra miseria".
11/04/2016
Manifestació realitzada a València el Primer de Maig de 1979

En el marc de la celebració del 50 aniversari de CCOO PV, el sindicat renova les bases del Concurs de fotografia "Primer de Maig" i adapta els criteris de selecció: imatges que il·lustren manifestacions històriques realitzades al País Valencià. Qualsevol persona afiliada al sindicat pot participar en el certamen de fotografia històrica organitzat amb motiu del Dia Internacional del Treball i guanyar un cap de setmana en el centre d'ecoturisme El Teularet a la serra d'Énguera (València).

06/05/2014
  • Artículo publicado en el diari Información de Alicante el jueves 1 de mayo

Por Consuelo Navarro Sánchez, secretaria general UI Alacantí-Les Marines

06/05/2014
  • Publicado en La Verdad de Alicante el juves 1 de mayo

Por Consuelo Navarro Sánchez, secretaria general de la UI de CCOO en Alacantí-Les Marines

05/05/2014
Marchando

La Unión Intercomarcal de CCOO del Camp de Morvedre y Alto Palancia, celebró el Día Internacional de la Salud y Seguridad en el trabajo y el 1º de Mayo con una marcha a pie desde la sede del sindicato en Pto. Sagunto hasta el Grau Vell.

05/05/2014
  • Publicado en el diario Levante, el jueves 1 de mayo 2014

Por Paco Molina Balaguer, secretario general CCOO PV

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.