Comisiones Obreras del País Valenciano | 25 de octubre de 2020

23/10/2020
Retalls de premsa sobre el judici en el Tribunal d'Ordre Públic, l'any 1974.
MEMÒRIA OBRERA
  • CCOO PV reivindica l'aportació a la conquesta dels drets i de les llibertats dels homes i de les dones que van participar en les protestes obreres durant la dictadura.

La Brigada Político Social del franquisme va detindre, el 25 d'octubre de 1970, sindicalistes que eixien d'una reunió a les escoles professionals San José, a València. Aquestes persones, que preparaven la negociació del Conveni del metall, es van enfrontar a una petició de 137 anys de presó.

23/10/2020
Delegados de prevención de distintas empresas del sector marítimo portuario, durante la reunión con la Autoridad Portuaria de Valencia.

Los delegados de prevención de distintas empresas del sector marítimo portuario celebran el encuentro con la Autoridad Portuaria de Valencia, para estudiar los distintos protocolos de seguridad y salud aplicados. Reclaman la activación de medidas coordinadas entre las distintas empresas y representantes sociales que eviten accidentes como el ocurrido en la Terminal MSC.

23/10/2020
El sindicato reclama la cobertura de las plazas y la modernización de los órganos judiciales.

El Sector de Justicia de CCOO PV denuncia la falta de implicación de la Consellera de Justicia en el buen funcionamiento de los juzgados del País Valenciano. El sindicato reclama la cobertura de las plazas y la modernización de los órganos judiciales para dar respuesta a la ciudadanía, ante la gran cantidad de procesos acumulados por la pandemia.

22/10/2020
La Vall d'Albaida

La plantilla de l'empresa RECICLADOS INTEGRALES, SA (RECISA) iniciarà una vaga indefinida a partir del pròxim diumenge dia 25 d'octubre de 2020, per la situació del conveni col·lectiu del centre de treball de La Vall d'Albaida.

22/10/2020
Moment de la reunió en Delegació del Govern

La central sindical reclama a Delegació de Govern un pla de xoc per a acabar amb la situació insostenible de les oficines d'estrangeria, dels tràmits de les quals depén l'estatut de legalitat de milers de persones al País Valencià. CCOO PV també ha manifestat la seua oposició frontal a la reobertura del CIE de València.

22/10/2020
Arturo León, secretari general de CCOO PV, durant la seua intervenció en el seminari web 'Un futur social per a una Europa millor '
SEMINARI WEB 'UN FUTURO SOCIAL PER A UNA EUROPA MILLOR'

El secretari general de CCOO PV, Arturo León, ha participat en el seminari web ‘Un futur social per a una Europa millor’, que ha abordat la situació de l'Europa post-COVID-19 i els seus efectes sobre els drets socials. Una trobada organitzada per la Generalitat Valenciana, a través d’Europe Direct Comunitat Valenciana.

19/10/2020
Reunión en el IES Sixto Marco, de Elche, que contó con la participación de la secretaria general de CCOO Vinalopó-Vega Baja, Carmen Palomar (cuarta por la dcha.).

Asociaciones de aparadoras, patronal del sector representantes del Ayuntamiento de Elche y CCOO se reúnen en el IES Sixto Marco de la ciudad para impulsar esta acreditación oficial, que reconoce las competencias profesionales del proceso manufacturero del calzado.

19/10/2020
Proposta de la Fundació Pau i Solidaritat PV
  • Conferències en línia. Dies 21, 22 i 26 d’octubre, a través de la plataforma Zoom. Inscripció prèvia.

Pau i Solidaritat PV, la fundació de CCOO PV, organitza un cicle de videoconferències en què participen El Puente S.C, organització mexicana i l’Institut Sindical de Treball, Ambient i Salut (ISTAS). Una proposta per a promoure la reflexió sobre l’impacte del model de desenvolupament en la nostra vida i el nostre planeta i per donar a conèixer el treball de cooperació internacional realitzat a Chiapas.

19/10/2020
Serveis a bord, interior d'un tren.
  • CCOO denuncia que el canvi de titularitat en la gestió d'aquests serveis comportarà una major precarietat per al personal.

Al voltant de 40 treballadors i treballadores del País Valencià que realitzen els controls d'accés als trens, presten els serveis d'informació i atenció en terra en les estacions de Renfe, es veurien afectats per aquesta vaga.

20/10/2020
Rosa Atienzar en la concentración ante el Hospital La Fe de Valencia, previa a la lectura del manifiesto.
  • 20 octubre, ante hospitales y centros de especialidades

Sanitat CCOO PV ha realizado concentraciones en los hospitales y centros de especialidades reivindicando que se incrementen las plantillas con carácter estructural, ya que servicios como el de Urgencias acumulan un déficit de plantilla de más de 700 profesionales.

16/10/2020
Momento de la asamblea virtual #JMTD20

La secretaria general de CCOO Vinalopó Vega Baja enmarcó la asamblea y el motivo de la celebración mundial de una jornada por el Trabajo Decente, "como sindicato internacionalista, recordemos que la clase obrera es una, queremos tener presentes a quienes no pueden ejercer su labor de defensa de unas condiciones dignas de trabajo en libertad y la importancia de que en todo el mundo existan representantes sindicales".

16/10/2020
Trans, igualdad laboral #CCOOVisibiliza.
#CCOOVisibiliza

El Dia Internacional per la Despatologització Trans va ser impulsada, fa ja uns anys, per organitzacions socials de tot el món per posar el focus d'atenció en l'estigmatització que viuen les persones trans en el seu quefer quotidià. Entorn del mes d'octubre tenen lloc múltiples activitats de visibilització i reivindicació dels seus drets (#OctubreTrans).

15/10/2020
Placa en record de les dones republicanes represaliades.

CCOO PV participa en aquest acte de reparació de la memòria històrica, organitzat per l’Ajuntament de València. Una placa ret homenatge a aquestes dones, empresonades pel règim franquista per lluitar pels seus drets i defendre les llibertats.

15/10/2020
Nova prestació extraordinària per a persones treballadores fixes dicontinues i de temporada
Novedades Real Decreto Ley 30-2020

La Federació de Serveis de CCOO ha elaborat un document amb informació detallada respecte a les preguntes freqüents suscitades davant el RDL 30-2020: En què consisteix aquesta prestació? On es regula? Quina quantia mensual té? Quina durada té? Qui té dret a aquesta prestació? En quin moment? Com se sol·licita? Quins terminis hi ha per presentar la sol·licitud?

15/10/2020
Inauguración de la exposición 'El siglo de Marcelino Camacho' en Alicante.

La sede universitaria de la Universidad de Alicante, ubicada en la C/ Ramón y Cajal, acogía este 14 de octubre la inauguración de la exposición 'El siglo de Marcelino Camacho'. La muestra permanecerá expuesta al público hasta el próximo miércoles 25 de noviembre del 2020, en la sala Miguel Hernández.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.