Comisiones Obreras del País Valenciano | 19 de junio de 2019

CAMPANYA SMI

Més de cent docents encara no han cobrat el sou des de novembre

  La FE CCOO PV denuncia que torna a repetir-se la situació donada amb les contractacions d’inici de curs. El sindicat instarà a Direcció de Personal a una reunió per tal de donar solució i evitar que aquesta situació es reproduïsca.

  07/02/2019.
  Els endarreriments arriben, en els casos més dolents, a 3 mesos

  Els endarreriments arriben, en els casos més dolents, a 3 mesos

  A finals de novembre la FE CCOO PV ja va denunciar el retràs de pagament a companyes interines i interins contractades des del inici del curs. Aquesta situació es va regular posteriorment però torna a donar-se amb les noves contractacions des de novembre. Estem parlant d’uns 150 docents que tenen pagaments i obligacions que no poden atendre sense el sou que han guanyat per no cobrar-lo en el seu temps.

  La FE CCOO PV lamenta que aquesta situació es repeteix contínuament i no té explicació que els endarreriments arriben, en els casos més dolents, a 3 mesos.

  Des del nostre sindicat, instarem a Conselleria a una reunió per tractar aquests endarreriments en el pagament als seus treballadors i treballadores, donant solucions immediates a la situació actual i que eviten tornar a patir aquest greu problema. En cas contrari, la FE CCOO PV iniciarà els tràmits oportuns en Magistratura de Treball.

  La Federació d’Ensenyament de CCOO PV considerem inadmissible que les persones treballadores no cobren el seu sou puntualment i defensarem ara, com sempre, els seus drets laborals.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.