Comisiones Obreras del País Valenciano | 19 de junio de 2019

CAMPANYA SMI

Apocalíptics i integrats: la València de Vicent Ferrer

  • Dijous, 14 de febrer, a les 17.40 hores, des de la plaça Nàpols i Sicília de València.

La Secretaria de Política Lingüística i Cultura de CCOO PV organitza una ruta guiada per la ciutat de València, que recorrerà els escenaris més significatius en la vida de Vicent Ferrer. El sindicat commemora així el 600 aniversari de la seua mort.

07/02/2019.
Visita guiada, el 14 de febrer.

Visita guiada, el 14 de febrer.

CCOO PV organitza un passeig guiat per la ciutat de València, que recorrerà els carrers i els llocs més significatius en la vida de la figura de sant Vicent Ferrer. Aquesta ruta estarà guiada per Vicent Artur Moreno, historiador i doctor en comunicació audiovisual, que explica que les persones assistents caminaran per una ciutat de contrastos, “d'inferns on the rocks, de miracles sorprenents, d'homes i de dones que es fuetegen en conill, de fogueres purificadores, de mocadors màgics, de pans que es multipliquen, d'America's Cups fluvials, d'assassinats, conjures i ròlex... És una ciutat reflex d'una Europa que està canviant i que substitueix els senyors de la guerra per senyors de les finances, els negocis i el consum... I arriben persones que proposen solucions. Personatges utòpics o distòpics”.

La cita serà el dia 14 de febrer, i el punt de partida en la plaça Nàpols i Sicília, a les 17.40 hores.

"Els gals d'Astèrix només temien una cosa al món: que el cel els caigués al damunt. Als valencians i les valencianes de l'època de Vicent Ferrer els passava un poc igual: vivien en un món que estava a punt de desaparéixer: era l'Apocalipsi i tothom intentava buscar un bitllet al més enllà. Però per això, calia estar ben equipats", avança l’historiador Vicent Artur Moreno. Aquesta ruta parla de Vicent Ferrer, el primer showman glocal amb cara i ulls. Benvinguts doncs a l'espectacle!

Inscripcions

L’aforament està limitat a 30 places. Les persones interessades a assistir-hi, han d’enviar un correu electrònic a l’adreça opuv@pv.ccoo.es, amb les dades següents: nom, cognoms, correu electrònic i telèfon de contacte. La selecció es farà segons l’ordre d’inscripció.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.