Comisiones Obreras del País Valenciano | 19 de junio de 2019

CAMPANYA SMI

Educació es compromet amb les netejadores en vaga

  Després de la segona concentració de les treballadores de Limpiezas Raspeig i Netalia, la Conselleria d'Educació s'ha compromés a trobar solucions als impagaments. No obstant això, la vaga indefinida convocada el 18 de febrer segueix vigent fins que tots els pagaments s'hagen realitzat.

  31/01/2019.
  Concentración en València.

  Concentración en València.

  Les treballadores de neteja de diferents centres públics (entre aquests 85 instituts d'ensenyament secundari de les tres províncies pertanyents a la Conselleria d'Educació, Subdelegació de Govern, Tresoreria de la Seguretat Social, INSS, entre altres) s'han concentrat avui en diferents punts del País Valencià per manifestar la seua indignació per la falta de solucions a l'impagament de salaris de l'empresa Limpiezas Raspeig i Netalia.

  Tant a Castelló com a València, les concentracions s'han produït davant de la Conselleria d'Educació. A Alacant, la protesta ha tingut lloc davant de l'Ajuntament de Mutxamel, ja que la contracta dels col·legis públics i dependències municipals depén del consistori.

  José Villar Ribera, sotssecretari de la Conselleria d'Educació, ha convocat a una reunió representants de CCOO i UGT per traslladar-los el compromís que ha obtingut de l'empresa a pagar els deutes de 2018 en aquesta setmana, i en la següent el corresponent al mes de gener de 2019. Això és a causa que la Conselleria ha pagat totes les factures perquè l'empresa tinga liquiditat i puga pagar les treballadores i els treballadors.

  Les treballadores segueixen sense confiar en el compromís de l'empresa, ja que aquesta situació es repeteix des de fa molts anys, per la qual cosa la vaga indefinida per al pròxim 18 de febrer segueix convocada fins a comprovar que tots els pagaments s'han realitzat. Una vaga en la qual estan cridades a secundar-la més de 500 treballadores de centres públics del País Valencià.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.