70 aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans

  El proper dia 13 de novembre, a les 18 hores, la seu de la UI de CCOO Camp de Morvedre-Alt Palància [carrer del Treball, 18, Port de Sagunt] acollirà un acte de commemoració, organitza’t per la Secretaria de Cultura de CCOO PV, amb la col·laboració de La Tenda de Tot el Món i la Fundació Pau i Solidaritat.

  09/11/2018.
  Cartell del col·loqui

  Cartell del col·loqui

  La presentadora de l’acte serà Begoña Cortijo, secretària general de la UI de CCOO PV de Camp de Morvedre - Alt Palància, que donarà pas a les intervencions de Carles Xavier López Benedí (CVONGD, Pobresa Zero i La Tenda de Tot el Món), i Silvia Gómez (Fundació Pau i Solidaritat).

  La moderació del col·loqui correspondrà a Ferran Garcia, secretari de Cultura de CCOO PV.

  L’acte preveu un primer anàlisi introductori de quines són les reivindicacions que estan mantenint-se respecte dels drets humans i una segona part, on s'exposaran de les propostes que el sindicat està duent a terme per a millorar la sensibilització i l'assoliment dels drets humans des de la Fundació Pau i Solidaritat.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.