Reunió amb plataformes i entitats socials

  Els sindicats CCOO PV i UGT PV, membres de la comissió organitzadora de la mobilització per un finançament just, hem convocat les entitats cíviques que van donar suport al manifest i a la manifestació del 18 de novembre. L’objectiu era valorar el resultat de la convocatòria i analitzar la viabilitat de noves propostes que puguen ajudar a mantindre la reivindicació viva, fins aconseguir els objectius assenyalats com a claus en el manifest.

  08/02/2018.
  Membres de la comissió organitzadora de la mobilització amb representants de les entitats cíviques.

  Membres de la comissió organitzadora de la mobilització amb representants de les entitats cíviques.

  Han estat representades en la reunió diverses entitats sectorials i de reivindicació social com ara Escola Valenciana, Acció Cultural del PV, el Fórum Empresarial de pymes, microempresas y autònomos de la CV, l’Associació Ciutadana per la Defensa de la Sanitat Pública al PV (ACDESA PV), la Unió de Llauradors i Ramaders, Pobresa Zero, Justícia Fiscal, ACV Tirant Lo Blanc, Federació de Societats Musicals de la CV, CALCSICOVA, Foro Alternatiu i la coordinadora d’ONGD.

  En la roda de valoracions s’ha coincidit en la gran transversalitat de la proposta reivindicativa i de la mobilització que va arribar a implicar tota la societat valenciana i també en la necessitat de continuar convocant i promovent accions per tal de mantenir i eixamplar la consciència en el poble valencià de la necessitat de revisar el nostre model de finançament autonòmic i mantenir també la pressió sobre el Govern central per tal que accedisca a aquest canvi de model.

  Entre les accions proposades hi ha hagut una gran coincidència en les següents:

  - Actes reivindicatius per a traslladar al ministre d’Hisenda i Administracions Públiques la necessitat d’atendre les demandes i donar resposta al malestar del poble valencià davant el nostre infrafinançament.

  - Diàleg amb les persones representants del poble valencià en el parlament espanyol de tots els grups polítics per tal de proposar i animar a elaborar iniciatives parlamentàries.

  - Accions divulgatives i formatives arreu del País Valencià per a mantenir la conscienciació i per a eixamplar el seu abast.

  - Campanyes informatives adreçades als àmbits concrets d’acció de les diverses entitats per poder arribar amb eficàcia als diversos col·lectius i a tota la ciutadania.

  Com a conclusió de la reunió, els convocants s’han compromés a estudiar les propostes i valoracions per poder avançar en la seua concreció i s’ha acordat mantenir reunions periòdiques per poder anar valorant i promocionant les diverses accions que s’hi concreten.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.