Intervenció Sindical en l’Orientació Sexual i de Gènere

  La Resolució aprovada per l’11é Congrés Confederal de CCOO en el punt 5.3 indicava que el sindicat haurà de treballar per "introduir en els convenis col·lectius clàusules d’equitat i igualtat, protocols d’actuació contra la discriminació i negociar mesures que servisquen per a evitar la discriminació de persones LGTBI i amb VIH, així com impulsar mesures formatives i de sensibilització".

  09/01/2018.
  Jornada 'Intervenció sindical en l'orientació sexual i de gènere'

  Jornada 'Intervenció sindical en l'orientació sexual i de gènere'

  Per aclarir dubtes, per facilitar la informació necessària i per ser coherents en la nostra acció sindical amb els compromisos adquirits, des de la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO PV s'ha organitzat la Jornada "Intervenció Sindical en l’Orientació Sexual i de Gènere".

  La data prevista és dijous vinent 18 de gener de 2018, des de les 9.30 hores fins a les 13.30 hores, en la sala d'actes A de la seu del sindicat CCOO PV en la plaça de Nàpols i Sicília, 5 - València

  Enllaç per inscriure’s https://goo.gl/tEWtHd

  Programa complet de la jornada

   

   

  Documentación asociada
  Documentación asociada

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.