CCOO PV s'oposa que el Govern prorrogue el crèdit de les pensions

  Des del sindicat no compartim que es recórrega novament als préstecs com a forma de pagar les pensions i que es torne a fer ús de la “guardiola de les pensions”, així com que la revaloració prevista per a 2018 torne a ser d'un 0,25 %.

  07/12/2017.
  Cabecera marcha Castellón

  Cabecera marcha Castellón

  Segons Ana Belén Montero, secretària de Política Social de CCOO PV, “sembla que l'únic pla del Govern siga tornar a prorrogar la fórmula del préstec, mentre que del fons de reserva ja poc el podran emprar, ja que pràcticament l’han liquidat”. Mentrestant, assegura, segueixen sense adoptar-se les mesures necessàries per a la millora dels ingressos del sistema de Seguretat Social.

  CCOO no sols denuncia les polítiques que ataquen el futur del nostre sistema, també porta molt de temps proposant les accions per a garantir, tant les pensions presents com les futures, que permetén augmentar els ingressos de la Seguretat Social de manera directa. Mesures que van des d'actuacions en el terreny de la fiscalitat, aportacions al sistema via Pressupostos generals, la supressió de les reduccions a la cotització, l'augment del salari mínim o el de la base màxima de cotització.

  “Perquè el sistema públic de pensions pot enfortir-se i CCOO, com sempre, estarà davant dels qui tracten de vendre que el sistema no és sostenible”, manifesta Montero. Perquè fa falta accions polítiques que protegisquen els nostres drets i el nostre estat de benestar, CCOO no desistirà de la seua obstinació perquè els partits polítics amb responsabilitat assumisquen aquestes accions. “D'igual manera, ens seguirem enfrontant als qui tracten de liquidar el sistema de pensions, pilar de la nostra societat i dret irrenunciable”, conclou.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.