Comisiones Obreras del País Valenciano | 20 julio 2024.

CCOO PV publica la seua programació de cursos de valencià

  L’Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià de CCOO PV obri el període de matrícula per a les dues convocatòries de cursos de valencià previstes enguany. La primera, al setembre, adreçada a les proves de la JQCV, i l’altra al desembre, per a les de la CIEACOVA.

  18/06/2024.
  Cartell curs per a JQCV

  Cartell curs per a JQCV

  I Cursos intensius C1 i C2 de valencià per a les proves de la JQCV

  El sindicat organitza dos cursos intensius dels nivells C1 i C2 de valencià, en modalitat teleformació, dirigits a la preparació de les proves de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià d’octubre.

  Aquests cursos pretenen repassar de manera intensiva els continguts d’expressió oral, d’expressió escrita i de gramàtica, ortografia i lèxic necessaris segons les exigències del nivell. La metodologia utilitzada és teoricopràctica i està adaptada al models de prova oficials. Per al bon aprofitament del curs cal tenir els coneixements del nivell B1/B2 per al C1, i del C1 per al C2.

  · DURADA: del 2 de setembre al 18 d’octubre 2024.

  · INSCRIPCIÓ I MATRÍCULA: obertes, fins al 22 de juliol. 

  · MODALITAT: en línia. Nou campus de formació de llengües ‘TREBALLENGUA’ de CCOO PV.

  · PREU: persones afiliades 90 euros (curs complet); i persones no afiliades 140 euros (curs complet), es pot fer el pagament en 2 mesos.

  Instruccions: 

  1r- Ompli el formulari d’inscripció: https://www.pv.ccoo.es/cursvalencia.

  2n- Una vegada omplida la inscripció, rebràs un correu electrònic amb el número de compte corrent on hauràs de fer la transferència segons la teua condició d’afiliat/ada (90 €) o no afiliat/ada (140 €). Indica en el concepte nom, cognoms i valencià C1 o valencià C2. El pagament es pot fer en 2 mesos consecutius.

  3r- Envia el teu justificant de pagament a opuv@pv.ccoo.es Si has optat per fer el pagament en 2 mesos consecutius recorda indicar-ho en el correu.

  4t- Si se t’admet al curs, abans del començament rebràs un correu amb les indicacions per poder entrar en la plataforma Treballengua.

  IMPORTANT:

  Recorda que és imprescindible matricular-se també al web de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià per a poder fer els exàmens oficials. (La sol·licitud de torn de matrícula dels exàmens dels nivells C1 i C2 està disponible en els dies i horaris següents: Nivell C1, des de les 9 hores del dia 3 de juliol fins a les 9 hores del dia 8 de juliol de 2024 o fins que s’esgoten els torns. Nivell C2, des de les 10 hores del dia 3 de juliol fins a les 10 hores del dia 8 de juliol de 2024 o fins que s’esgoten els torns. Tens la informació en l’enllaç següent: https://jqcv.gva.es/va/matricula).

  És imprescindible que hi haja un mínim d’alumnat perquè es puguen fer els cursos. Tant si no s’arriba al mínim, com si et quedes sense plaça se’t retornarien els diners.

  Les inscripcions i matriculacions que no seguisquen el procediment, o incomplisquen algun dels requisits, seran anul·lades.

  II Cursos intensius C1 i C2 de valencià per a les proves de la CIEACOVA

  DURADA: des del 2 de desembre de 2024 al 24 de gener de 2025.

  INSCRIPCIÓ I MATRÍCULA: des del 4 de novembre fins al 22 de novembre.

  L’Oficina de Promoció i d’Ús del Valencià de CCOO PV organitza 2 cursos intensius de valencià, en modalitat teleformació, dirigits específicament a la preparació de les proves de la CIEACOVA (Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià).

  Al novembre s’ampliarà la informació d’aquesta II edició i s’obrirà el seu enllaç de matrícula.