Comisiones Obreras del País Valenciano | 26 febrero 2024.

Eleccions sindicals

CCOO obté la majoria absoluta en les eleccions sindicals d'Asfaltos Chova SAU

  La plantilla va reiterar el seu suport majoritari a la candidatura de CCOO per a la defensa dels seus drets laborals, atorgant-li 6 de les 9 representants sindicals en disputa en les eleccions sindicals celebrades el 18 de maig.

  23/05/2023.
  Representants de CCOO en la jornada electoral

  Representants de CCOO en la jornada electoral

  Asfaltos Chova és una empresa dedicada a la fabricació de productes asfàltics, aïllament tèrmic i acústic, situada a la localitat de Tavernes de la Valldigna, València, ocupa prop de 140 persones treballadores.

  Les eleccions sindicals en el centre de treball de Chova van tenir una participació elevada. En el Col·legi de ècnics i Administratius la participació va ser del 75 % de la plantilla, que amb els seus 28 vots van atorgar a la candidatura de CCOO 2 dels 3 representants que s’hi triaven. En el Col·legi d'Especialistes i Personal no Qualificat la participació va ser del 86 % i CCOO va obtindre 49 vots, la qual cosa suposa 4 representants dels 6 que s’hi triaven.

  La Secció Sindical de CCOO ha millorat els resultats obtinguts fa 4 anys i agraeix als seus companys i companyes la confiança que han demostrat en atorgar-los el seu vot, ja que és la manera més clara d'expressar que els delegats i les delegades han fet una gran tasca sindical durant aquests últims 4 anys. "Gràcies per la participació a tota la plantilla i gràcies als qui han votat CCOO perquè amb el vostre suport el nou comité d'empresa podrà continuar treballant per a millorar les condicions laborals en Asfaltos Chova SAU" afirmaven.

  Finalment, el secretari general de la Federació d'Indústria, Juan José Picazo, felicitava les persones triades i agraïa la confiança dipositada en Comissions Obreres per a la defensa dels seus drets. "Animem a les persones que treballen en centres de treball a enfortir el sindicat i la seua acció sindical a través de l'afiliació i la participació" concloïa.