Comisiones Obreras del País Valenciano | 26 febrero 2024.

CCOO guanya les eleccions sindicals de l'Ajuntament d'Aielo de Malferit

  El sindicat, que ha obtingut 6 dels 9 representants que s'escollien,contribuirà de manera ferma a la transformació de la realitat laboral en l'Ajuntament. Les treballadores i treballadors poden estar segurs que a partir d'ara lluitarem perquè els seus drets siguen respectats i les seus condicions de treball milloren significativament.

  07/03/2023.
  Eleccions sindicals

  Eleccions sindicals

  El dia 2 de març, a l’Ajuntament d’Aielo de Malferit, es van dur a terme les eleccions sindicals del personal laboral.

  Estem realment contents i contentes perquè des de feia dues legislatures la representació sindical requeia exclusivament en un únic sindicat, el CSIF. Ha sigut enguany, quan hem tingut l’oportunitat de poder presentar-nos tres sindicats representats del personal laboral de l’Ajuntament, tècnics i especialistes.

  CCOO ha obtingut 6 dels 9 representants que s'escollien. Podem dir que han facilitat la victòria d'un sindicalisme que creu amb el que fa, proper, de classe i combatiu. Tenim i som la candidatura, que conscientment ha estat constituïda per persones dels diferents sector laborals, la qual pretén ser l'altaveu de tots els problemes que puguen anar sorgint. La força de la solidaritat entre les companys i els companyes que han fet costat a la candidatura ha permés arribar a la victòria sindical, i volem agrair a totes i tots el seu suport.

  A partir d'ara el personal coneixerà una nova manera d'organitzar-se per defensar i millorar els seus drets laborals. CCOO, des de la participació i l'escolta activa, contribuirà de manera ferma a la transformació de la realitat laboral en l'Ajuntament.

  Cal destacar que en aquest ajuntament històricament les dones i els homes de CCOO hem tingut especials dificultats per desenvolupar la nostra acció sindical amb la normalitat democràtica que cal esperar d'una administració local. Que ara siguem la principal força sindical és una clara mostra que el treball persistent i ben fet indubtablement obté els seus fruits. Per això les treballadores i els treballadors poden estar segurs que a partir d'ara lluitarem perquè els seus drets siguen respectats i les seus condicions de treball milloren significativament.

  Des de CCOO esperem que la plantilla veja aquesta oportunitat i entenga que la seua participació va a ser fonamental per recórrer aquest camí.

  CCOO sempre estarem sempre al vostre costat.