Comisiones Obreras del País Valenciano | 20 julio 2024.

CCOO d'Indústria PV guanya les eleccions sindicals en Celestica: treball i compromís

  Les candidatures de CCOO han sigut les més votades pels treballadors i les treballadores de Celestica, empresa especialitzada en la fabricació de muntatges de circuits electrònics, situada a la Pobla de Vallbona (València). Aqueixos vots han fet que CCOO obtinga 8 representants en el Comité d'Empresa dels 13 que es disputaven.

  07/12/2022.
  Delegats i delegada de CCOO juntament amb membres de CCOO d'Indústria PV.

  Delegats i delegada de CCOO juntament amb membres de CCOO d'Indústria PV.

  Celestica, la divisió valenciana de la companyia estatunidenca MSL SPV Spain (que va comprar a la companyia canadenca de components electrònics que li dona nom), té unes instal·lacions de 2.000 metres quadrats a la Pobla de Vallbona. És hereva de la l’any 1974.

  Actualment, el centre de Celestica València està especialitzat en la fabricació de muntatges de circuits electrònics. Opera per a sectors de defensa, aviònica, comunicacions, mèdic i industrial. La seua plantilla actual és de 474 treballadors i treballadores.

  En la jornada electoral han participat més del 65 % dels treballadors i de les treballadores de l'empresa. Aquesta alta participació ha aconseguit que CCOO siga la guanyadora en aquestes eleccions sindicals. El Comité d'Empresa triat està format per 13 membres (8 corresponen al col·legi de tècnics/iques i administratius/ives, i els 5 restants al col·legi d'especialistes) dels quals 8 pertanyen a CCOO (4 col·legi tècnics/iques i 4 col·legi especialistes) i 5 a l'altre sindicat (4 col·legi tècnics/iques i 1 col·legi especialistes).

  Van estar acompanyant i donant suport als nostres candidats i candidates, Juan José Picazo i Jennifer Moral, secretari general i responsable d'Organització i Finances de CCOO d'Indústria PV respectivament; juntament amb Mohamed Burra i Mari Carmen París, secretari general del SI CCOO Indústria PV Comarques d’Interior i vocal de la Comissió Executiva de CCOO d'Indústria PV, respectivament.

  CCOO Indústria PV felicita les persones delegades recentment triades i agraeix a tots els treballadors i les treballadores que ens han votat. Han sabut valorar el treball i l'esforç dels representants i de les representants de CCOO en Celestica València durant aquests quatre últims i durs anys.