Comisiones Obreras del País Valenciano | 23 febrero 2024.

Nova edició del butlletí ‘Salut i treball’

  La publicació de salut laboral, prevenció de riscos i medi ambient destaca les mobilitzacions per una justícia climàtica i energètica. El butlletí inclou informacions sobre avanços en matèria de prevenció i actualitat jurídica interessant per als drets dels treballadors i de les treballadores.

  02/12/2022.
  Salut i treball, número 29.

  Salut i treball, número 29.

  Ja està disponible el número 29 del ‘Salut i treball’, la publicació editada per les secretaries de Salut Laboral i de Medi Ambient de CCOO PV. En aquesta edició, la portada està dedicada a les darreres mobilitzacions convocades per l’Aliança pel Clima. En la secció de denúncia ‘Pareu les Màquines’, el sindicat es fa ressò dels pocs recursos del Servei d’Inspecció Mediambiental de la Comunitat Valenciana, la qual cosa afecta el compliment de la normativa ambiental de les activitats econòmiques i empresarials.

  El butlletí inclou informacions sobre actualitat jurídica i sobre avanços en matèria de prevenció, gràcies a l’acció sindical. En aquest número, es realitza una radiografia del sector agrari, des del punt de vista dels riscos laborals i de la precarietat en les seues condicions. Com és habitual, la secció ‘Cultura segura’ dedica un espai a la novel·la gràfica ‘Cuando el trabajo mata’, editada per Garbuix Books.