Comisiones Obreras del País Valenciano | 26 febrero 2024.

CCOO PV manifesta el seu compromís amb l'erradicació de les violències contra les dones

  El sindicat ha participat en les mobilitzacions convocades pel moviment feminista al llarg del País Valencià per a denunciar que aquestes violències no sols persisteixen, sinó que en molts casos estan creixent, tal com mostren reiteradament nombroses estadístiques.

  28/11/2022.
  Manifestació #25N #Castelló

  Manifestació #25N #Castelló

  Considera que estem davant d’un problema polític i social de primer ordre que cal abordar des de tots els fronts i sense escatimar en recursos. CCOO PV creu que és un deure de les forces democràtiques reforçar el consens davant de les violències masclistes i rebutjar frontalment els discursos negacionistes que minimitzen la seua incidència i posen en risc tot l'avançat.

  Per això, exigeix tolerància zero davant de les violències contres les dones. “Instem a més a reforçar l'educació en igualtat amb l'objectiu d'identificar i de neutralitzar aquestes violències i bandejar estereotips”, ha manifestat. El sindicat insta als governs central, autonòmic i locals que dediquen recursos i garantisquen serveis de prevenció i d'atenció integral a les víctimes de totes les violències masclistes.