Comisiones Obreras del País Valenciano | 26 febrero 2024.

Nova temporada de la #FilmotecaCCOOPV

  El proper dijous 29 de setembre, a les 18 hores, la sala d’actes de la seu del sindicat a València acollirà la inauguració de la temporada 22-23 de la Filmoteca de CCOO PV amb la projecció de la pel·lícula 'La Guerra Silenciosa' del director Stéphane Brizé. En acabar la visualització tindrà lloc una tertúlia que tindrà la presència del catedràtic de Dret del Treball i expert en cinema, Juan López Gandia.

  27/09/2022.
  Cartell de la projecció del 29 de setembre

  Cartell de la projecció del 29 de setembre

  La Filmoteca de CCOO PV és un projecte sindical transversal adreçat a l’afiliació però obert a la ciutadania en general, en el qual es convida a reflexionar i a compartir emocions al voltant de temes que afecten la classe treballadora.

  Els objectius que persegueix aquesta iniciativa són el foment de l’esperit crític i la promoció del discerniment social mitjançant el cinema amb totes les seues expressions. Les projeccions seran mensuals i estaran programades la darrera setmana del mes, preferentment dijous. Totes les projeccions seran a les 18 hores en la sala d’actes de la seu de CCOO PV, a la plaça Nàpols i Sicília, 5.

  Però la filmoteca serà molt més que projectar pel·lícules. La programació inclourà també presentacions de llibres, xarrades amb gent del cinema, tallers pràctics i tertúlies dialògiques. Totes aquelles persones interessades a formar part de la colla de la filmoteca es podran inscriure en el formulari adjunt i rebre, a més d’informació puntual de les activitats, un bon grapat de continguts per continuar gaudint del cinema i de la reflexió.

  Avanç de la programació de tardor:

  • Dijous 27 d’octubre: Projecció i tertúlia sobre 'Arturo y el algoritmo', de Pierfrancesco Diliberto.
  • Dijous 24 de novembre: Projecció i tertúlia sobre 'La punta del iceberg', de David Cánovas.
  • Dimecres 21 de desembre: Projecció i tertúlia sobre 'Yo, Daniel Blake', de Ken Loach.