Comisiones Obreras del País Valenciano | 5 de agosto de 2020

Oposició al tancament de l’Oficina de Mediació i Arbitratge Laboral

  Els ajuntaments d'Alcoi i de Cocentaina, la Mancomunitat de l'Alcoià-Comtat, la Cambra de Comerç, les associacions patronals, els professionals de l'advocacia, i CCOO Comarques Centrals han mostrat el seu malestar pel tancament de l’SMAC d’Alcoi.

  20/07/2020.
  Imatge panoràmica d'Alcoi

  Imatge panoràmica d'Alcoi

  Els ajuntaments d'Alcoi i de Cocentaina, la Mancomunitat de l'Alcoià-Comtat, la Cambra de Comerç, les associacions patronals, els professionals de l'advocacia, i CCOO Comarques Centrals han mostrat el seu malestar pel tancament de l’SMAC d’Alcoi.“Els serveis a les comarques i localitats també formen part del progrés i desenvolupament d'aquestes. En coherència amb aquesta convicció, ens hem adreçat a la Direcció General de Treball per demanar que siga restablit el servei de manera immediata” informen.

  Antecedents

  A la fi de la setmana passada ja no es podien registrar telemàticament els expedients per a la sol·licitud de la mediació per a la realització d'aquests actes en l'Oficina d'Alcoi.

  Mitjançant un correu de comiat de la lletrada conciliadora del Servei de Mediació SMAC en l'oficina d'Alcoi, es va conéixer que amb data 16 de juliol ja no s'anaven a realitzar els actes de conciliació en aquesta oficina.

  Bé siga de caràcter temporal o d'una altra naturalesa, els ajuntaments, els agents i les entitats afectades mostraren el seu mal estar i rebuig a aquesta circumstància, per les conseqüències que aquest tancament comporta, no sols per a la ciutat d'Alcoi sinó per a la resta de poblacions de la comarca, així com pel servei que es presta per a tot el sector productiu, econòmic i social, que s’ha vist reflectit en un alt nivell de consens, i la possibilitat d’evitar que els conflictes laborals transcendisquen més enllà.

  Per als agents que durant tots aquests anys han anat intervenint en la tasca de conciliació administrativa, és imprescindible i necessari mantindre a la nostra comarca el servei que es presta en l'Oficina d'Alcoi en el Servei de Mediació d'Arbitratge i Conciliació.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.