Comisiones Obreras del País Valenciano | 5 de agosto de 2020

Especial serveis 2020: tots els avantatges per a l’afiliació

  CCOO PV publica el butlletí digital ‘Especial serveis’, un recull de totes les empreses que ofereixen avantatges addicionals per a l’afiliació del sindicat. A més, inclou tots els serveis sindicals d'assessorament especialitzat, serveis jurídics i formació.

  03/07/2020.
  Especial serveis 2020

  Especial serveis 2020

  La secretaria de Política Electoral i Afiliació de CCOO PV edita la revista ‘Notícies Sindicals: Especial serveis’, una publicació digital que recull totes les ofertes dirigides a l’afiliació del sindicat. El llistat inclou activitats esportives, bufets d’advocacia, autoescoles, càmpings, hotels, centres d’estètica, clíniques dentals i oftalmològiques, gabinets de psicologia, entre molts altres serveis.

  El butlletí també detalla tots els serveis que ofereix el sindicat, com ara els serveis jurídics, l’assessorament especialitzat (dona, estrangeria, LGTBI, joventut, salut, dependència i treball de la llar), la formació dels treballadors i de les treballadores i els cursos de valencià.

  La política d’atenció a l’afiliació manté una actualització permanent, tant en ofertes com en serveis adreçats a garantir uns avantatges addicionals.

  La revista es pot descarregar o consultar des de la pàgina web. Totes les ofertes i els serveis d'assessorament també es poden trobar en en l'apartat Serveis a l’afiliació.

  Aquesta publicació està editada amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport

  Documentación asociada
  Documentación asociada

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.