Comisiones Obreras del País Valenciano | 4 de julio de 2020

CCOO PV publica un fullet amb els requisits d’accés i les característiques de l'ingrés mínim vital

  La Secretaria de Política Social del sindicat ha elaborat un fullet informatiu sobre la prestació de l'ingrés mínim vital aprovada el passat 1 de juny, en el qual es resumeixen les principals característiques d'aquesta prestació recollides en el Reial decret llei 20/2020, de 29 de maig.

  03/06/2020.
  Resum característiques IMV

  Resum característiques IMV

  L'ingrés mínim vital ha de ser una eina de lluita contra la pobresa que a més, ha de permetre als qui accedisquen a aquesta, rebre un acompanyament dels serveis públics (serveis socials, serveis d'ocupació…) per a garantir una atenció integral i facilitar la seua inclusió social.

  CCOO PV sempre ha defensat i reivindicat la necessitat d'enfortir l'estat de benestar social i per a això, és imprescindible articular prestacions com la recentment aprovada d'ingrés mínim vital. Aquesta prestació haurà de servir per a pal·liar algunes de les problemàtiques i necessitats socials que pateix la població des de fa temps i que s'han vist incrementades a conseqüència de la crisi sanitària de la COVID-19.

  És per això, que una de les principals reclamacions històriques de Comissions Obreres ha sigut la cobertura dels buits de la xarxa de protecció social, que sens dubte aquesta prestació ajudarà a cobrir en part. No obstant això, “som plenament conscients que caldrà continuar avançant en aquest camí d'enfortiment de l'estat de benestar” conclou Ana Belén Montero, secretària de Política Social de CCOO PV.

  El sindicat posa a la disposició de l'afiliació el seu servei d'atenció i assessorament per a qualsevol dubte sobre aquesta prestació de la Seguretat Social. Les persones que ho necessiten podran posar-se en contacte a través del correu electrònic politicasocial@pv.ccoo.es o en el telèfon 963 882 100.

  Documentación asociada
  Documentación asociada

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.