Comisiones Obreras del País Valenciano | 4 de julio de 2020

El teletreball des d'una perspectiva de gènere i de salut laboral

  Des de l'arribada imprevista de la COVID-19 i sense que tinguem possibilitats fins avui per poder lluitar cara a cara contra aquest, s'ha optat per possibilitar preferentment quedar-se a casa treballant a un gran nombre de persones abans de posar en risc la salut en els centres de treball.

  22/05/2020.
  Dona i teletreball

  Dona i teletreball

  Aquesta opció no va acompanyada de les mesures d'igualtat, de salut laboral i de prevenció, que haurien de ser exigibles en empreses i administracions públiques per ser una situació d'emergència que com a mal menor no ha exigit acords ni formació perquè es tinguen uns coneixements bàsics sobre el teletreball.

  Una vegada passats els moments inicials i després de la tornada progressiva a la nova normalitat ha d'haver-hi una regulació d’acord amb el teletreball i no a les estades temporals per a treballar en els domicilis particulars.

  Per tot això, CCOO ha cregut necessari actualitzar la Guia editada sobre teletreball, davant del continu treball domiciliari que s'està realitzant i el necessari acord per a millorar les condicions laborals dels treballadors i de les treballadores que el realitzen. D’aquesta manera evitarem l'aïllament dels qui l'executen ja que és tan imprescindible com la incorporació gradual als centres de treball i l'atenció directa.

  Documentación asociada
  Documentación asociada

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.