Comisiones Obreras del País Valenciano | 24 de septiembre de 2020

Guia amb les mesures socials per a protegir les persones més vulnerables

  Ajudes per a fer front al pagament de subministraments, mesures relatives a l'habitatge o serveis socials municipals per a situacions d'emergència o de dependència. CCOO PV recopila en una guia totes les mesures socials per a pal·liar les conseqüències de la crisi de la COVID-19, destinades a protegir les persones més vulnerables.

  04/05/2020.
  CCOO PV recopila les mesures socials adoptades per a protegir les persones més vulnerables.

  CCOO PV recopila les mesures socials adoptades per a protegir les persones més vulnerables.

  La Secretaria de Política Social de CCOO PV ha elaborat un document que recull diferents mesures socials adoptades per a pal·liar les conseqüències de la crisi sanitària, social i econòmica de la COVID-19 i que tenen com a finalitat la protecció de les persones que pitjor ho estan passant en aquests moments.

  En primer lloc, es detallen aquelles ajudes dirigides a les persones que no poden fer front al pagament de subministraments (aigua, electricitat i gas).

  En segon lloc, es defineixen totes les mesures que s'han aprovat respecte al pagament del lloguer, la moratòria hipotecària, suspensió de procediments de desnonament i de llançament per a llars.

  A més, s'exposen les ajudes que des dels serveis socials municipals s'estan tramitant per a aquelles persones més vulnerables (ajudes d'emergència, renda valenciana d'inclusió, dependència).

  Finalment, la Secretaria de Política Social de CCOO PV posa a la disposició de l'afiliació el seu servei d'atenció i assessorament per a qualsevol dubte sobre totes aquestes mesures socials.

  Les persones que ho necessiten poden posar-se en contacte a través del correu electrònic politicasocial@pv.ccoo o del telèfon 963 882 100.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.