Comisiones Obreras del País Valenciano | 24 de septiembre de 2020

Coneix la teua prestació d'atur per ERTO o acomiadament

  T'informem sobre les passes a seguir per saber si ja està gravada en el Servei Públic d'Ocupació la teua prestació, el seu import i la seua durada.

  09/04/2020.
  Coneix la teua prestació

  Coneix la teua prestació

  Per saber si ja està gravada en el SEPE la teua prestació, el seu import i la seua durada, tens dues opcions seguint aquests passos:

  - Entra en l’adreça:

  https://sede.sepe.gob.es/portalSede/flows/inicio

  - Accedeix a través de la pestanya “procediments i serveis”.

  - Clica en “persones”.

  - Del llistat que apareix, clica: “consulte les dades i el rebut de la prestació”

  O directament acudeix a l’enllaç:

  https://sede.sepe.gob.es/ConsultaPrestacionesAAWWeb/AccesoConsultaAction.do

  A partir d’ací, tens altres dues opcions:

  Accedir amb certificat digital, DNI electrònic o usuari Cl@ve i podràs obtenir tota la informació sobre el tràmit de la prestació. Accedir per dades de contrast (Compte! sols apareixeran dades si la prestació està aprovada).

  En aquesta pestanya s'introdueix NIF/NIE, els 10 últims dígits del compte bancari que es va donar per al cobrament de la prestació (en el cas de l’ERTO o en el cas de la sol·licitud de la prestació realitzada) i el número de telèfon mòbil.

  Només si està aprovada, apareixeran les dades de quantia i durada de la prestació.

  Si no, un dels missatges que apareixerà és: “No és possible permetre-li l'accés a la informació ja que les dades de compte corrent no figuren en els nostres fitxers”.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.