Comisiones Obreras del País Valenciano | 24 de septiembre de 2020

Que no t'acomiade el COVID-19

  Les mesures adoptades pel Govern han anat encaminades al manteniment de l'ocupació durant l'estat d'alarma, en sintonia clara amb el que ha proposat CCOO. Per a contribuir a la seua efectivitat, des del sindicat es posa en marxa una campanya d'intervenció jurídica amb l'objectiu de fer costat a les treballadores i als treballadors els contractes dels quals hagen sigut rescindits de manera il·legal.

  07/04/2020.
  T'han acomiadat per la crisi del coronavirus?

  T'han acomiadat per la crisi del coronavirus?

  El Reial decret pel qual es va declarar l'estat d'alarma va suspendre els terminis processals i administratius, a excepció dels referits, entre altres, a les accions col·lectives i de vulneració de drets fonamentals vinculades al COVID-19. Per això, el Gabinet Jurídic de CCOO PV valorarà aquestes finalitzacions, extincions o acomiadaments, per a la seua presentació en el moment es reactive l'activitat jurisdiccional.

  En aquestes circumstàncies excepcionals, el sindicat vol oferir un servei amb unes condicions econòmiques especials,amb la consulta jurídica gratuïta.

  • Les persones que vulguen accedir a aquestes condicions i no estiguen afiliades, hauran d'AFILIAR-S’HI i mantindre's durant tota la tramitació del procés i com a mínim un ANY.
  • Les persones ja afiliades amb menys d'un any d'antiguitat, tindran addicionalment un descompte del 50 % sobre les condicions econòmiques anteriors.
  • Les persones ja afiliades amb més d'un any d'antiguitat, tindran un descompte del 100 %, per la qual cosa la seua atenció serà GRATUÏTA.

  Aquesta campanya estarà en vigor fins a una setmana després de la finalització de l'estat d'alarma i per als assumptes relatius a extincions, acomiadaments i finalitzacions de contractes per aquests motius.

  En funció de la proximitat de l'adreça postal del centre de treball, haurà de derivar-se les dades personals i de contacte de les persones afectades als correus electrònics següents. També es remetrà (quan es dispose d'aquesta) tota la documentació necessària per a la realització de la demanda.

  COVIDCASTELLON@pv.ccoo.es

  COVIDVALENCIA@pv.ccoo.es

  COVIDALICANTE@pv.ccoo.es

  COVIDELX@pv.ccoo.es

  Una altra de les vies d'entrada podrà ser la telefònica.

  CASTELLÓ 964 22 60 16

  VALÈNCIA 963 88 21 00

  ALACANT 965 98 21 23

  ELX 965 46 33 00

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.