Comisiones Obreras del País Valenciano | 31 de mayo de 2020

Sanitat obri un procediment extraordinari d'ocupació temporal

  La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública publica una Resolució per la qual s'estableix un procediment extraordinari per a la cobertura de les necessitats de recursos humans derivats de la pandèmia per coronavirus SARS–COV (Covid-19).

  20/03/2020.
  Hospital Elda.

  Hospital Elda.

  OBERTURA DE LA LLISTA:
  La llista extraordinària d'ocupació temporal s'habilita el 20 de març, i el procediment d'inscripció és telemàtic a través de la pàgina web www.san.gva.es.

  PERSONAL AL QUAL VA DIRIGIT:

  • Graduats/ades i llicenciat/ades en Medicina que no estiguen inscrits en les llistes d'ocupació temporal (encara que manquen d'especialitat).
  • Graduats/ades i diplomats/ades en Infermeria que no estiguen inscrits en les llistes d'ocupació temporal.
  • Personal facultatiu que es trobe en situació de jubilació i siga menor de 70 anys.
  • Personal infermer/a que es trobe en situació de jubilació i siga menor de 70 anys.

  ASPECTES A DESTACAR:

  • La crida als professional i a les professionals inscrits en aquesta llista extraordinària es realitzarà una vegada s'haja esgotat la llista de la borsa de professionals que actualment es troben inscrits en aquesta.
  • La llista extraordinària romandrà oberta permanentment, a fi d'actualitzar les inscripcions.
  • En cap cas s'haurà d'acudir presencialment a cap oficina de borsa, ni entregar cap tipus de documentació per a formalitzar la inscripció. Es recorda que els tràmits es faran telemàticament a través de la pàgina web de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública (www.san.gva.es) i la documentació pertinent es presentarà solament en el moment d'incorporar-se al lloc de treball que haja sigut assignat.

   

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.