Comisiones Obreras del País Valenciano | 4 de abril de 2020

Comença el curs intensiu en línia de Valencià C1

  • L'inici és aquest dijous, dia 26. La durada serà fins el 19 de juny.

El curs, organitzat per FOREM PV, està orientat a la preparació de les convocatòries d’exàmens oficials de la JQCV, de l’EOI i de la CIEACOVA. La modalitat de formació en línia utilitza la plataforma campus virtual i permet adaptar l’estudi a la disponibilitat de cada estudiant.

24/03/2020.
Cartell C1

Cartell C1

La modalitat de formació en línia (TELEFORMACIÓ) utilitza la plataforma campus virtual i permet adaptar l’estudi a la disponibilitat de cada estudiant, amb accés al curs virtual des de qualsevol dispositiu les 24 hores al dia.

L’alumnat disposa d’atenció personalitzada del tutor o de la tutora i metodologia adaptada a les exigències de les proves per al nivell C1. La preparació inclou comprensió, expressió i interacció escrites; estructures lingüístiques; comprensió, expressió i interaccions orals.

Les persones afiliades gaudeixen d’un preu especial de 75 euros.

El cost per a no afiliades és de 150 euros.

Les persones interessades poden formalitzar la matrícula emplenant el formulari següent: matrícula

El dia 26 de març, data d'inici del curs, les persones que hagen formalitzat la matrícula, rebran un correu electrònic amb les dades d'accés a la plataforma i la informació d'inici

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.