Comisiones Obreras del País Valenciano | 19 de febrero de 2020

8M 2020

CCOO guanya les eleccions sindicals de personal laboral de l'Ajuntament de València

  Després de les eleccions sindicals celebrades hui, CCOO obté sis delegats i delegades per al Comité d'Empresa. Es converteix així en la primera força sindical del Consistori, després de sumar els resultats obtinguts en les eleccions del personal funcionari.

  30/01/2020.
  Ajuntament de València.

  Ajuntament de València.

  CCOO s'ha imposat en les eleccions de personal laboral celebrades hui. El sindicat ha obtingut 6 delegats/des per al comité d'empresa. STAS-IV n’ha obtingut 4, CSIF 3, UGT 2 i SPPLB 2.

  Amb aquest resultat, que culmina el procés d'eleccions sindicals a l'Ajuntament, marcades per una elevada participació, CCOO es converteix en el primer sindicat del Cap i Casal. Després de sumar els resultats obtinguts en les eleccions del personal funcionari, la representació sindical a l'Ajuntament de València ha quedat de la següent manera:

  CCOO: 12

  UGT: 10

  STAS-IV: 9

  SPPLB: 8

  CSIF: 7

  CCOO està agraït amb tot el personal que ha participat en el procés electoral i, molt especialment, a les persones que han confiat en la nostra organització.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.