Comisiones Obreras del País Valenciano | 19 de febrero de 2020

8M 2020

Delegats i delegades de Comarques Centrals participen en una nova sessió d'acolliment de CCOO d'Indústria PV

  Més de 200 delegats i delegades sindicals s'han reunit en el centre social Real Blanc de Cocentaina (Alacant), en una nova jornada d'acolliment organitzada per la Federació d'Indústria de CCOO PV. Ja són més de 750 les persones representants que han participat en aquestes trobades que han tingut lloc a diferents localitats del País Valencià.

  25/01/2020.
  Jornada en Concentaina.

  Jornada en Concentaina.

  La jornada ha sigut conduïda pel secretari general de la Federació, Javier Galarza, i presentada per Rafa López, secretari general de la Federació a Comarques Centrals. L'acte també ha tingut una salutació de la secretària general de CCOO Comarques Centrals, Manuela Pascual.

  Les assistents a l'acte han valorat de manera molt positiva aquest tipus d'accions, necessàries per a renovar el compromís de les persones representants amb els valors i objectius del sindicat. Un èxit de convocatòria a una comarca que computa un diferencial superior als 250 representants respecte al sindicat següent i que té més de 2.000 persones afiliades.

  CCOO d'Indústria PV continua realitzant jornades d'acolliment després de la fi del període electoral. La Federació ha registrat un diferencial de 500 representants triats i triades respecte al sindicat següent. Per a CCOO, és el moment de posar en valor la fortalesa del sindicat en el centre de treball i en la societat.

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.