Comisiones Obreras del País Valenciano | 31 de mayo de 2020

2n Concurs de Relats Curts ‘Maite Boscà Lloret’

  • Termini des del 6 de novembre. Els relats han de presentar-se en valencià
  • La temàtica ha d’estar relacionada amb el món del treball, enguany “la vaga, la nostra força”

CCOO PV convoca la segona edició del certamen de relats curts ‘Maite Boscà Lloret’, un concurs literari dirigit a l’afiliació i centres educatius públics

 

06/11/2019.
II Concurs Maite Boscà Lloret

II Concurs Maite Boscà Lloret

CCOO PV convoca enguany el II Concurs de Relats Curts ‘Maite Boscà Lloret’. El premi porta el nom de la professora de valencià de l'IES Albal, militant activa de la cultura i la llengua i sindicalista de la Federació d'Ensenyament de CCOO PV. El concurs està adreçat, en aquesta segona edició, a l’afiliació del sindicat i a centres educatius públics.

Tal com es va decidir en les línies d'acció de l’XIé Congrés, l’acció sindical i sociopolítica ha d'anar acompanyada d’expressions culturals amb un caràcter reivindicatiu i d'especial cura per la cultura del País Valencià. Per aquest motiu, CCOO PV convoca aquest segon concurs de relats en valencià i amb una temàtica relacionada amb el món del treball i de les reivindicacions de la classe treballadora. Enguany la novetat és la incorporació de la categoria adreçada a centres educatius públics.

El període de participació s'iniciarà a partir del 6 de novembre i restarà obert fins a les 12 hores del 22 de novembre de 2019. Els premis s’entregaran el pròxim 4 de desembre a la vesprada, en un acte que tindrà lloc en la seu de CCOO PV.

Per a més informació de com participar-hi consulteu les ‘Bases del concurs’ següents.

Bases del concurs

QUI?

Dues categories:

1. Afiliats i afiliades a CCOO PV en el moment d’iniciar-se el període de presentació d'obres. Cada persona hi pot presentar fins a tres relats.

2. Centres educatius públics que podran enviar fins a 4 relats seleccionats pel centre educatiu.

QUÈ?

- El relat ha de ser original i inèdit i no pot haver estat premiat en cap altre concurs, ni pot ser presentat a cap certamen literari mentre aquest quede obert.

- El relat ha de tenir una extensió màxima de 280 caràcters (amb espais).

- El text pot ser de gènere o d’estil lliure, de ficció o de no-ficció i la seua temàtica ha de ser “la vaga, la nostra força”.

- Els relats han d’estar escrits en valencià.

COM?

Per participar en el certamen cal inscriure’s enviant un correu electrònic a concursmaitebosca@pv.ccoo.es indicant-hi:

Categoria 1: afiliades i afiliats

NOM

COGNOMS

PSEUDÒNIM

EDAT

OCUPACIÓ

CORREU ELECTRÒNIC

TELÈFON DE CONTACTE

ENLLAÇOS ALS PERFILS DE TWITTER I FACEBOOK (ambdós comptes poden ser

utilitzats per a fins promocionals en les xarxes socials de CCOO PV). Si no voleu tenir menció, indiqueu-ho explícitament.

Categoria 2: centres educatius

NOM DEL CENTRE

PSEUDÒNIM

ENLLAÇOS ALS PERFILS DE TWITTER I FACEBOOK (ambdós comptes poden ser

utilitzats per a fins promocionals en les xarxes socials de CCOO PV). Si no voleu tenir menció, indiqueu-ho explícitament.

NOM I COGNOMS DE LA PERSONA D’INTERLOCUCIÓ

CORREU ELECTRÒNIC DE LA PERSONA D’INTERLOCUCIÓ

TELÈFON DE CONTACTE AMB LA PERSONA D’INTERLOCUCIÓ

I adjuntar l’arxiu amb el relat o relats sense signar en format Word o PDF.

Els adjunts han d'incloure el pseudònim de la persona participant, en el cas de la categoria 1, o del centre, en el cas de la categoria 2, un títol per a cada relat, però en cap cas no hi ha de constar ni el nom ni cap dada personal de l’autor o autora.

JURAT

El jurat està format per personalitats del món literari, cultural, activista i sindical. La composició concreta del jurat es farà pública oportunament en el web de CCOO PV www.pv.ccoo.es amb antelació suficient abans de la finalització del termini de recepció d’originals.

Per a la valoració dels treballs es tindrà en compte la qualitat literària, l’originalitat creativa i el seu compromís reivindicatiu.

CALENDARI PREVIST

El concurs es posarà en marxa el 6 de novembre de 2019 i tindrà un període vàlid per a la presentació dels relats fins al 22 de novembre de 2019 fins a les 12 hores del matí.

PREMI

Els premis consistiran, quant a la categoria 1, en un val de 100 €, 60 € i 40 €, per al primer, segon i tercer premi respectivament i d’un val de 140 € al centre i 60 € a la persona, quant a la categoria 2. Aquests vals seran vàlids per a l’adquisició de llibres o material literari a la llibreria ‘Fan Set’ en els terminis que establisca aquesta llibreria.

El dimecres 4 de desembre, dins dels actes de commemoració dels drets lingüístics, es farà el lliurament dels premis en un acte que tindrà lloc a la seu de CCOO PV. És imprescindible que les persones guanyadores assistisquen a l'esmentat acte per a la recepció del premi i fotografia. CCOO PV es reserva el dret de retirar la condició de premiada a aquelles persones que no es presenten a l'esdeveniment.

IMPORTANT

L’autor o autora reconeix ser qui ha escrit el relat, com a tal, té tots els drets sobre l'esmentada obra. L’autor o autora cedeix els drets de reproducció, distribució i comunicació pública de l'obra a CCOO PV. Aquests drets d'explotació de l'obra que se cedeixen són en qualsevol dels formats existents i coneguts al dia d'avui. No hi haurà remuneració econòmica percebuda per l'autor o autora com a contraprestació per aquesta cessió.

El premi pot quedar desert si així ho determina el jurat. El premi no pot ser cedit a terceres persones ni serà en qualsevol cas canviant per diners o compensació d’una altra índole. Les deliberacions del jurat seran del tot reservades i, per tant, no es podrà demanar a cap dels seus membres que n’oferisca explicacions.

Qualsevol dels relats presentats que no complisquen les condicions mencionades en les bases del concurs serà descartat. Presentar-se a aquest concurs implica l’acceptació de totes les bases.

Podeu adreçar els vostres dubtes o demanar més informació a la Secretaria de Cultura, Política Lingüística i Política Educativa de CS CCOO PV en el correu: ferran.garcia@pv.ccoo.es

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.