Comisiones Obreras del País Valenciano | 16 de diciembre de 2019

Defensa la teua postura

Projecció i col·loqui: ‘Flores en la basura’

  La sala d’actes de la seu del sindicat a València va acollir aquest dijous 27 una nova sessió de la filmoteca programada per la Secretaria de Cultura del sindicat, en col·laboració amb la Federació de Pensionistes de CCOO PV, OXFAM-Intermón i la plataforma Justícia Fiscal.

  28/06/2019.
  Foto de familia

  Foto de familia

  ‘Flores en la basura’ reflexiona sobre la profunda recessió econòmica que hem travessat i fa una crida a l'ofensiva de les majories socials treballadores que han patit les conseqüències humanes i socials més pernicioses de la crisi.

  La seua projecció i el debat suscitat al seu voltant s’emmarquen en un dels dos eixos escollits per a la programació d'enguany de la filmoteca: Memòria històrica en clau valenciana i revolucions socials.

  Ximena Medina, representant d’OXFAM Intermón a València, Bruno Estrada, economista i adjunt a la Secretaria General de CCOO i el mateix director del documental J. Antonio Romero, presentaren aquesta pel·lícula, que barreja la reflexió sobre les conseqüències de la darrera crisi econòmica i una engrescadora proposta d’agitació social, enfocada a canviar la vida de les persones afectades.

  El col·loqui posterior a la projecció tingué les intervencions de Ferran Garcia, coordinador de la filmoteca; Mar Cruz, dependenta de grans magatzems i delegada d'UGT-PV i Francisco Àlvarez, exvicepresident de la Borsa de Paris.

  La revolució propera a l'abast de totes nosaltres

  El documental alterna la projecció seqüencial d'intervencions de protagonistes directes de la crisi en primera persona i, d'analistes i experts socials, que van desgranant i filant la recent etapa de crisi sistèmica, des dels testimoniatges, les vivències i les situacions crítiques dels qui han patit els seus pitjors efectes en forma d'atur, de desnonament, de precarietat o d’exclusió social.

  En el film es van desentranyant les perversions d'un sistema orquestrat perquè els rics siguen més rics i els pobres més pobres, per acabar acaronant l'esperança de combatre aquesta injusta andanada mitjançant la solidaritat, la unitat i la lluita de les majories socials treballadores.

  Documentación asociada
  Documentación asociada

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.