Comisiones Obreras del País Valenciano | 19 de febrero de 2020

8M 2020

CCOO s'alça amb la majoria del Comité d'Empresa a CROWN

  La candidatura de CCOO ha obtingut la majoria del Comité d'Empresa en les eleccions sindicals en la planta saguntina de CROWN, que ha atorgat 4 representants a Comissions Obreres, 2 a la USE, 2 a la UGT, i 1 a STM.

  17/06/2019.
  Instal•lacions de Crown

  Instal•lacions de Crown

  La llista de Comissions Obreres ha obtingut el suport del 54 % de la plantilla en el procés electoral. En el col·legi d'especialistes on es triaven 7 representants, CCOO ha obtingut el 62 % dels vots.

  En el col·legi de tècnics, on es triaven 2 representants, solament la UGT havia presentat candidatura a causa de les pressions exercides sobre els possibles candidats de CCOO durant tot el procés electoral. Per això, en rebuig a l'actitud mostrada per la direcció, el 50 % dels vots emesos per la plantilla en aquest col·legi han sigut blancs.

  Els resultats d'ahir reforcen la condició de sindicat majoritari que CCOO té en el conjunt de centres del grup Crown, amb 41 delegats davant dels 35 d'UGT o els 12 d'USO. A més és majoria absoluta en la planta d’Agoncillo, planta que és homòloga a la planta de Sagunt amb 4 delegats propis i en la qual cap sindicat va aconseguir presentar candidatura en el col·legi de tècnics.

  El sindicat felicita els seus representants i tot el personal de CROWN Sagunt per l'alta participació en la jornada electoral, ja que hi han votat 155 persones i el percentatge de participació ha sigut del 86 %, en una empresa que reforça el teixit industrial de la comarca.

  Aquest resultat reflecteix la confiança majoritària de les companyes i dels companys que formen CROWN Sagunt, que amb el seu vot hagen seguit donant suport l'honestedat, el treball ben fet i la tasca que els delegats i les delegades de Comissions Obreres en defensa d'una indústria sostenible amb forta presència sindical, que és la que millor garanteix la defensa dels interessos dels treballadors.

  Finalment, CCOO expressa l'agraïment públic a la tasca militant dels afiliats i simpatitzants que han contribuït a la consecució dels resultats obtinguts.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.