Comisiones Obreras del País Valenciano | 19 de febrero de 2020

8M 2020

CCOO augmenta la seua representació en l’empresa de fusta Royo Spain

  Amb dos representants més que en el període anterior, CCOO de Construcció i Serveis del País Valencià aconsegueix 6 dels 13 membres que es triaven dins del Comité d'Empresa. Royo Spain S.L. és la companyia del sector de la fusta més important de València, amb 350 treballadors i treballadores.

  13/05/2019.
  CCOO augmenta la seua representació en Royo Spain.

  CCOO augmenta la seua representació en Royo Spain.

  Fa unes setmanes es van realitzar les eleccions sindicals a l'empresa del sector de la fusta més important de València, amb aproximadament 350 treballadors i treballadores cridats i cridades a les urnes. N’han votat 47 al col·legi de personal tècnic i administratiu, que triaven 4 representants; al col·legi d'especialistes n’han votat 184, on se’n triaven 9, per fer un total de 13 membres per al Comité d'Empresa.

  El treball dut a terme en els últims quatre anys per CCOO al Comité d'Empresa i en les eleccions sindicals ha donat els seus fruits, ja que al col·legi d'especialistes han votat a CCOO 122 treballadors, i no ha pogut presentar CCOO candidats per a personal tècnic i administratiu.

  En aquestes eleccions sindicals s'ha triat un Comité d'Empresa que té 6 representants de CCOO de Construcció i Serveis del País Valencià. Tot i ser minoria en un comité de 13, és un èxit ja que s'ha augmentat la representació. El sindicat es posa ja a disposició de la plantilla per treballar en la millora de les seues condicions laborals.

  CCOO agraeix a les persones que amb els seus vots han considerat que exercirem una bona representació dels seus drets i interessos.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.