Comisiones Obreras del País Valenciano | 18 de julio de 2019

CAMPANYA SMI

Unai Sordo en l'acte central del Primer de Maig a València

  • 25 d'abril, 10.30 hores, Parc de Capçalera.

El secretari general de CCOO intervindrà en l'acte sindical a València que commemorarà el Primer de Maig, Dia de la Classe Treballadora, i el 28 d'abril, Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball. CCOO del País Valencià organitza una Assemblea de Delegats i Delegades en la qual s'explicaran les principals reivindicacions sindicals, centrades a exigir un treball decent, segur, amb salaris dignes i sense discriminacions.

09/04/2019.
Cartell Assemblea València CCOO PV

Cartell Assemblea València CCOO PV

CCOO PV celebrarà l'acte central del Primer de Maig en l'Auditori del Parc de Capçalera de València. Una Assemblea de Delegats i Delegades de tots els sectors del País Valencià, on participaran els secretaris generals de CCOO, Unai Sordo, i de CCOO PV, Arturo León. El sindicat llançarà les principals reivindicacions, que posaran l'accent a acabar amb la precarietat en l'ocupació, en l'augment dels salaris i a derogar la reforma laboral, entre altres qüestions.

La salut i seguretat en el treball també estaran presents en l'Assemblea, davant la situació d'emergència provocada per la sinistralitat i la mortalitat al nostre territori (62 persones van perdre la vida durant 2018 i va haver-hi 48.161 accidents amb baixa mèdica). Una xacra social provocada per treballs insegurs i per deficiències en la prevenció de riscos en les empreses.

A més dels dirigents sindicals, en l'acte intervindran persones treballadores de diferents sectors i empreses, que explicaran les seues experiències de lluita pels seus drets laborals. Les pallasses valencianes de la companyia ‘La Mar Salá’ presentaran l'espectacle d'improvisació i humor ‘Coloclown’ i la colla de dolçaines i tabals Estrela Roja clausurarà l'acte, juntament amb una muixeranga.

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.