Comisiones Obreras del País Valenciano | 20 de agosto de 2019

CAMPANYA SMI

Calendari d’actes a València amb motiu de la #Vaga8M

  • Tots els actes es realitzaran a la seu del sindicat, a la plaça Nàpols i Sicília, 5 de València.

“Aquest 8 de març sumarem força sindical en una jornada de mobilització massiva, reivindicativa i de confluència civil i social, mitjançant una vaga amb voluntat inclusiva, solidària i feminista. La mobilització de la vaga general feminista s'inscriu en la mateixa línia del nostre compromís permanent contra les violències masclistes i les desigualtats, perquè la nostra acció sindical permanent està dirigida sistemàticament a previndre, corregir i eradicar les bretxes de gènere i les violències contra les dones” extracte del manifest de crida al 8 de març.

19/02/2019.
Temas
Cartell amb les convocatòries prèvies al 8 de març

Cartell amb les convocatòries prèvies al 8 de març

S'acosta un nou 8M, prèviament, des de la Secretaria de Dona, Polítiques LGTBI i Institucional s’han organitzat tres actes col·lectius a València:

  • Dijous 28 de febrer, 19 hores

Presentació del llibre ‘Rojas, violetas y espartanas’, de Carmen Barrios

  • Dilluns 4 de març:

A les 12 hores, projecció de la pel·lícula 'El orden divino'.

A les 19 hores, representació dels ‘Monòlegs de la vagina’.

  • Dimarts 5 de març:

Assemblea cap a la #Vaga8M

L’acte s’estructura a partir d’una mesa d'experiències de precarietat i desigualtat laboral "Raons per a la vaga del 8 de març".

L’Assemblea tindrà les intervencions del secretari general de CCOO PV, Arturo León i de la secretària de Dona, Polítiques LGTBI i Institucional, Cloti Iborra.

A la part més engrescadora de l’Assemblea està prevista l’actuació de ‘l'Escola de Clown Filles i Fills d'Augusto’. Finalment, la interpretació de la cançó "A la huelga compañera" per part de l’Anticor, tancarà l’acte.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.