Comisiones Obreras del País Valenciano | 18 abril 2024.

Nova sessió del Seminari d’economia, política i societat de CCOO PV

  • Dijous, 24 de gener, a les 11.30 hores, sala d’actes de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València).

El catedràtic de ciència política de la UAB i president de Federalistes d’esquerres, Joan Botella, impartirà la ponència ‘Territori, democràcia i Europa des d’una perspectiva federal’.

16/01/2019.
Seminari amb Joan Botella

Seminari amb Joan Botella

El professor universitari Joan Botella serà el ponent de la primera sessió de l’any del Seminari d’economia, política i societat de CCOO PV, un espai d’anàlisi i de reflexió sobre els temes que afecten l’estat del benestar i la democràcia actual. La sessió la presentaran Victoria Porras i el director del Seminari, Emèrit Bono.

Joan Botella Corral és catedràtic de ciència política de la Universitat Autònoma de Barcelona. El seu camp d'investigació és la política espanyola, centrant-se en la política comparada i en els partits polítics, així com les eleccions les elits polítiques i els governs locals. Ha estat degà del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, vocal del Consell de l'Audiovisual de Catalunya i degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia. Botella està especialitzat en estudis electorals, actituds polítiques i mitjans de comunicació.

Botella presideix l’entitat Federalistes d’esquerres, que promou una reforma de la Constitució que permeta desenvolupar un sistema federal d’acord amb els principis de la cooperació, la lleialtat institucional i la solidaritat entre els pobles d’Espanya.