Comisiones Obreras del País Valenciano | 19 de febrero de 2020

8M 2020

Assemblees informatives del CITE: drets de les persones treballadores migrants

  • Tots els dimecres: a les 11.00 hores i a les 17.00 hores. Al local del CITE (segona planta, seu de CCOO PV, plaça Nàpols i Sicília, 5, València).

CCOO PV reprén les assemblees obertes setmanals del Centre d'Informació a Treballadors Migrants, on es facilita informació pràctica i gratuïta sobre organització i defensa dels drets del treball, Llei d'estrangeria i protecció internacional.

10/10/2018.
Assemblea CITE.

Assemblea CITE.

Les assemblees estan dirigides a totes les persones treballadores migrants i obertes a la participació de les persones assistents. Aquest instrument pretén donar resposta global als treballadors i les treballadores que tenen necessitat d’accedir al lloc de treball, i proporciona claus d’orientació sobre drets laborals:

- Informació destinada a conéixer els seus drets i deures com a treballadors i treballadores.

- Informació bàsica sobre convenis, qüestions salarials, protecció social, etc. amb la finalitat que coneguen i defensen la millora de les seues condicions de treball.

- En cada assemblea es facilita informació sobre les estructures del sindicat i com s’organitzen en diferents sectors productius, com ara l’agrícola, el treball de la llar, l’hostaleria o la construcció... en coordinació amb les federacions corresponents.

- També es proporciona orientació sobre eines i procediments per a facilitar la mobilitat en el marc de la Unió Europea.

A València, les assemblees es realitzen tots els dimecres a les 11.00 hores i a les 17.00 hores al local del CITE – 2a planta de la seu de Comissions Obreres a València [plaça Nàpols i Sicília, 5].

En la resta del territori les assemblees es convoquen periòdicament, per la qual cosa es recomana contactar amb el sindicat en les diferents localitats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.