Comisiones Obreras del País Valenciano | 18 de agosto de 2019

CAMPANYA SMI

València aborda la ‘Mobilitat amb perspectiva de gènere’

  • #DefensalaTeuaPostura

La Secretaria d'Acció Sindical, Salut Laboral i Medi Ambient, en col·laboració amb la Secretaria de Dona, Polítiques LGTBI i Institucional de CCOO PV, han organitzat aquesta Jornada de Mobilitat Sostenible amb Perspectiva de Gènere.

06/09/2018.
Retall del cartell de la jornada

Retall del cartell de la jornada

Aquesta iniciativa està emmarcada en la setmana Europea de la #Mobilitat2018, en l'àmbit de l'Estratègia Valenciana de Seguretat, Salut i Benestar i forma part de la campanya sindical de Salut Laboral amb perspectiva de gènere 'Defensa la teua postura'.

L'assistència és oberta, després d’inscripció al següent formulari: http://www.pv.ccoo.es/jornadamobilitat%20(cal seleccionar l’opció 18 de setembre València al desplegable Jornada)

L'objectiu de la convocatòria és ressaltar la importància del gènere en els patrons de mobilitat de les persones, i de conéixer els motius que donen lloc als diferents comportaments d'homes i de dones davant els seus desplaçaments.

Amb aquesta reflexió col·lectiva, el sindicat vol visibilitzar la necessitat d'un abordatge transversal, i de tenir-lo en compte a l'hora de dissenyar polítiques d'implementació i de gestió de plans de mobilitat sostenible.

Programa de la Jornada

La primera taula amb el títol 'Mobilitat sostenible i gènere', tindrà les intervencions d'Eva Álvarez de la Universitat Politècnica de València; de Marina Calatayud Cuesta, per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori; així com de Manuela Pedraza Gómez, gerent del Parc Tecnològic FEPEVAL.

La segona taula, aportarà una visió dels agents socials, i tindrà les intervencions de Belén Calahorro, de València en Bici; Laura Diéguez de la CONC i Daniel Patiño, secretari d’Acció Sindical, Salut Laboral i Medi Ambient de la CS CCOO PV.

A partir de les 12.45 hores es realitzarà un col·loqui obert, fins al moment de la clausura, prevista a les 13.15h.

Documentación asociada
Documentación asociada

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.