Comisiones Obreras del País Valenciano | 18 de agosto de 2019

CAMPANYA SMI

Visites guiades pels comissaris de l’exposició ‘Construïm drets: Mirant cap al futur'

  Les persones o col·lectius interessats a sol·licitar una visita guiada a la mostra ‘Construïm drets: Mirant cap al futur. Cinquanta anys de CCOO PV’ només han d'enviar un missatge a jsifre@pv.ccoo.es amb les seues dades, i indicar les seues preferències pel que fa al dia i l’horari de visita: de dimarts a divendres, de 10 a 12 hores ó de 17 a 19 hores.

  14/05/2018.
  Retall del cartell

  Retall del cartell

  La riquesa i potència de les diverses fonts documentals incloses en la mostra ofereixen una oportunitat de reconstrucció d’un temps fonamental pel que fa a la construcció de les llibertats democràtiques al País Valencià.

  La mostra romandrà oberta al públic al Centre Cultural La Nau fins al dia 1 de juliol i ja es poden concertar visites individuals o en grups reduïts, acompanyades per alguna de les persones que han comissariat l’exposició: Mila Belinchón Belinchón, Luis García Trapiello, Joan Sifre, etc.

   

    

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.