Comisiones Obreras del País Valenciano | 26 febrero 2024.

Paco Molina reelegit secretari general de CCOOPV

  El Xé Congrés ha aprovat en aquesta segona jornada les candidatures presentades als diferents òrgans: Secretaria General, Comissió Executiva Confederal i la ponència congressual

  11/01/2013.
  Paco Molina afronta el seu segon mandat

  Paco Molina afronta el seu segon mandat

  La candidatura única presentada per a assumir la Comissió Executiva Confederal encapçalada pel secretari general estarà composta per les 13 persones següents: Bernat Asensi Honorato; Cándida Barroso Chulia; Raül Alcocel i Maset; Eva Hernández López; Alfonso Arnedo Sánchez; Empar Pablo i Martínez; Rafael Córdoba Bustamante; Consuelo Jarabo Latorre; Jaume Mayor Salvi; Ana María García Alcolea; Ventura Montalbán Gámez; Rosa María Atienza Herraiz; Joan Calatayud Calatayud ha estat referendat per 246 vots a favor, 40 blancs i 9 nuls.

  El secretari general Paco Molina ha obtingut 230 vots favorables, 50 blancs i 9 nuls.

  La ponència global ha resultat aprovada amb 252 vots favorables, 2 en contra i 8 abstencions.

  L?Informe de la Comissió de Garanties l?han votat favorablement 279 persones, i ha resultat aprovat amb 5 vots contraris i 11 abstencions.

  La Comissió de Control Financer també ha presentat el seu Informe al plenari del Congrés, que ha resultat aprovat per 263 vots a favor, cap en contra i 11 abstencions.

  El nombre de membres del Consell Confederal ha quedat establert en 114 persones, per 263 vots favorables, 0 en contra i 16 abstencions.