Comisiones Obreras del País Valenciano | 23 julio 2024.

GRUP D’ACCIÓ LGTBi

L’any 2008, amb els compromisos congressuals del 9é Congrés Confederal, el grup de treball LGTBi de CCOO PV va començar a reunir-se periòdicament. A més, va signar un conveni de col·laboració amb el Col·lectiu Lambda de València. Estan entre els nostres objectius, combatre la discriminació laboral i social per orientació sexual i identitat de gènere, i lluitar contra la lesbofòbia, homofòbia, transfòbia i bifòbia.

Per això, les accions desenvolupades pel grup de treball han tractat: la visibilització de la realitat lgtb al món del treball, el refermament de CCOOPV com a sindicat dins del moviment lgtb, la formació a l’estructura del sindicat en els valors de diversitat lgtb i la dotació d’instruments de lluita contra la lesbofòbia, homofòbia, bifòbia i transfòbia.

En aquesta línia, treballem la presència de CCOOPV en les convocatòries del moviment LGTBi, com el Dia de l’Orgull. També donem formació a monitors i monitores de formació sindical, quadres sindicals, delegats i delegades, i afiliació en general. Donem suport a campanyes laborals com la d’accés al treball de les persones transsexuals.

Si vols participar en el grup o demanar informació contacta: lgtb@pv.ccoo.es

GRUP DE TREBALLADORES DE LA LLAR

Reunides per una problemàtica específica, lluitem per equiparar els nostres drets als de la resta de treballadors i treballadores. En concret, portem en marxa la campanya per la ratificació per part de l'Estat espanyol del Conveni 189 de l'Organització Internacional del Treball (OIT) per a tenir, almenys, dret a la desocupació.

Ens reunim generalment els dilluns a la vesprada en la seu de València i organitzem altres activitats de formació, tallers o visites culturals els caps de setmana.

Pots contactar a través del telèfon 963 882 123, el correu electrònic trabajadoradelhogar@pv.ccoo.es o un missatge privat per Facebook

GRUP DE DONES

Des de la Secretaria de la Dona duem a terme una acció sociopolítica que va més enllà de la nostra intervenció en les empreses. Estem coordinades amb el moviment feminista per a posar en marxa accions que ens facen avançar cap a la igualtat real.

Si t’interessen els temes de violència masclista, de drets sexuals i reproductius, de coresponsabilitat, feminització de la pobresa, educació en igualtat, ecofeminisme o qualsevol altre des de la perspectiva de gènere, pots participar amb altres dones del sindicat.

Contacta a través del telèfon 963 882 122 o del correu electrònic dona@pv.ccoo.es