DADES AFILIACIO CCOO PV

Afiliació com a responsabilitat, objectiu i garantia

Comissions Obreres del País Valencià ha finalitzat 2016 amb 98.557 persones afiliades. Un any abans va comptar amb 98.736. Encara que representa una xicoteta disminució, “els últims mesos estan sent positius quant a afiliació, ja que s’ha aconseguit almenys estabilitzar-la. Estem en el bon camí, però hem de seguir millorant”, assegura el secretari general de CCOO PV.

Mantenir una organització com CCOO PV requereix una estructura interna forta, el pilar fonamental de la qual és l’afiliació. Som conscients que encara hi ha molts treballadors i treballadores que no estan organitzats col·lectivament. Per això, seguirem impulsant el treball d’atenció a les persones que ja formen part del sindicat, a més d’apropar-nos a col·lectius i sectors on tradicionalment tenim més dificultats.

Dades afiliació a CCOO PV per federacions.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.