Retall cartell convocatòria

#TempsDeGuanyar

El 22 de maig continuem la mobilització sindical per exigir a la patronal la distribució de la riquesa creada, una pujada dels salaris, mesures per combatre la precarietat laboral i una major igualtat en les condicions de vida i treball.

Campaña contra el proyecto de ET de la UCD, 1979. Archivo histórico CCOO PV

Quan fa a penes uns dies visitàvem l'excel·lent exposició sobre els 50 anys de CCOO PV en l'edifici universitari de la Nau, Ramiro va comentar que el que més li havia agradat era que no queia en personalismes sinó que oferia un relat col·lectiu, el de la història obrera i la reconstrucció del sindicalisme.

Diputación de Valencia.

El sindicat rebutja les condicions de contractació del Pla d'ocupació 2018, al qual s'adhereixen els ajuntaments de la província. Un programa d'escassa durada amb poques hores de treball, que comporta una precarització de l'ocupació amb fons públics. CCOO PV estudiarà la possibilitat d'interposar una denúncia a Inspecció de Treball davant els previsibles incompliments.

Retall del cartell

#50anysCCOOPV

Les persones o col·lectius interessats a sol·licitar una visita guiada a la mostra ‘Construïm drets: Mirant cap al futur. Cinquanta anys de CCOO PV’ només han d’omplir el formulari amb les seues dades, i indicar les seues preferències pel que fa al dia i l’horari de visita.

Lola Santillana y Ana María García.

CCOO PV ha celebrado la jornada ‘Presente y futuro de los fondos europeos 2014- 2020’. Una jornada de análisis para dar a conocer en qué consisten los fondos estructurales europeos, y qué iniciativas se están llevando a cabo desde diferentes administraciones públicas y entidades del tercer sector. Además, en la jornada se explicaron los criterios que utiliza CCOO para realizar el seguimiento de los fondos en materia de empleo, formación e inserción.

Concentració a la plaça de l'Ajuntament de València.

El moviment feminista va convocar ahir accions de rebuig contra l'incompliment, en els Pressupostos de l'Estat de 2018, dels 200 milions d’euros compromesos pel Govern del PP per a desenvolupar el Pacte d'Estat contra la violència de gènere.

Foto de familia de la I Escola sindical LGTBI Ana Meluska

I Escola Sindical LGTBI “Ana Meluska Cano”

València ha acollit la primera escola LGTBI organitzada per CCOO, en la qual s'ha posat en valor el recorregut del sindicat en la presa de consciència d'aquesta realitat de patiment, a causa de la discriminació i la invisibilitat, com a repte ineludible d'intervenció sindical.

Unai Sordo interviniendo en la asamblea de Alcoi.

El Àgora de Alcoi ha acogido la asamblea de delegados y delegadas en la que han intervenido el secretario general de CCOO, Unai Sordo; del País Valenciano, Arturo León; y de Comarques Centrals, Manuela Pascual. Un acto en el que ha quedado patente que el sindicato va a salir a la calle contra la resistencia feroz de la patronal a repartir la riqueza. “CEOE y Cepyme están instaladas en una zona de confort que les ha facilitado el Gobierno de Rajoy”, ha manifestado Unai Sordo.

Paro.

En un mes en el que tradicionalmente baja el desempleo, especialmente en el sector servicios, las cifras del paro registrado en el Servef nos arrojan una diferencia sustancial entre hombres (se reduce en 2.736) y mujeres (tan solo abandonan el desempleo 605). CCOO PV alerta sobre esta brecha en el empleo y sobre su estacionalidad, una mejora efímera que nos muestra un mercado laboral débil y precario.

Manifestació Primer de Maig a València

La lluita per la dignitat de les persones treballadores condemnades a una precarietat que mata, la desigualtat que penalitza les treballadores de la llar i les persones migrants, la defensa del sistema públic de pensions, la reivindicació col·lectiva d'un finançament just i la repulsa a la injustícia patriarcal centraren les reivindicacions i la commemoració del Primer de Maig al País Valencià.

Imagen de Massimo Percossi, EFE

Día de Europa

Celebrar el Día de Europa implica comprometerse en la construcción de una Europa social, acogedora y unida por algo más que los acuerdos económicos o las transacciones comerciales, de la que el desarrollo óptimo de los Fondos Estructurales de cohesión y del Pilar Social son una sólida base para crecer.

Jornada per teixir aliances territorials i dissenyar una estratègia comuna de reivindicació.

#FinançamentJust

La plataforma valenciana “Per un Finançament Just” amb els seus homòlegs de les Illes Balears, la plataforma “Uneix-te per un Bon Finançament”, en una jornada de treball per teixir aliances territorials i dissenyar una estratègia comuna de reivindicació per la reforma del sistema de finançament autonòmic.

Campanya #PensionsDignes

El sindicat ha desenvolupat avui una intensa campanya a través de les xarxes socials, per recordar al president del Govern que les pensions dignes no són ni un capritx ni un privilegi: són un dret constitucional i una obligació ètica.

CCOO PV denuncia que el nostre territori lidera la sinistralitat mortal a Espanya.

CCOO PV denuncia que el nostre territori lidera la sinistralitat mortal a Espanya, segons les dades del primer trimestre de 2018. L'increment és del 57,14 % respecte del mateix període de l'any anterior.

Presentació del llibre a la seu de CCOO PV.

  • Dimarts, 22 de maig, a les 19.00 hores. Sala d’actes de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5, València).

CCOO PV acull la presentació de llibre ‘Contra el elitismo. Gramsci: manual de uso’, de Dolores Sánchez i Maite Larrauri. Una guia sobre l’aplicació de les tesis del filòsof i polític italià al nostre context històric, des d’una perspectiva divulgativa i pràctica.

Colònies 2018

  • Inscripcions fins al 29 de juny. Informació i reserves: 962217188 teularet@naturjove.es.

La Secretaria de Política Social i Joventut de CCOO PV organitza un any més el campament d’estiu, les XXXII Colònies de la Mediterrània. Com sempre es faran al Centre d’Ecoturisme i de Formació 'El Teularet', promogut per CCOO PV, situat a prop de Navalón, a la Serra d’Enguera. [Partida El Teularet s/n CV - 589, 46811 Enguera, Valencia] entre el 8 i el 15 de juliol.

Informació Renda Valenciana Inclusió

Secretaría de Política Social de CCOO PV

El documento pretende introducir los aspectos básicos de la prestación social para su amplia difusión entre la ciudadanía. A través de los enlace del documento adjunto se puede obtener una información más amplia y detallada del objeto de la Renta, su contenido, los requisitos, los tipos de renta, las cuantías, los plazos y la forma de presentación.

Signat el conveni en FCC Burjassot

CCOO de Construcció i Serveis del País Valencià rubrica el Conveni de la contracta de neteja viària i RSU de l'Ajuntament de Burjassot. L'acord tindrà vigència des de l'1 de gener de 2017 fins al 31 desembre de 2021.

Consulta o descarga el pdf

CCOO PV edita una guía con la legislación laboral básica 2018, un documento útil y práctico para conocer nuestros derechos. Porque una buena información es imprescindible para exigir lo que nos corresponde como trabajadores y trabajadoras.

Cartell de la mostra

La mostra naix com a projecte divulgatiu amb la voluntat de difondre la història de la lluita del maqui, la guerrilla antifranquista, a través del seu vessant gràfic. L’exposició romandrà oberta al públic des del dilluns dia 14 de maig fins al dia 25.

Concentració de València.

  • Convocades concentracions de rebuig a València, Alacant, Castelló i Alcoi.

Segons les informacions proporcionades per diferents mitjans, a primera hora de la vesprada del dilluns dia 14, havien resultat morts 52 palestins i s'explicaven 2000 ferits per trets de soldats israelians en les protestes en la frontera amb la Franja de Gaza contra la inauguració de l'ambaixada d'EUA a la ciutat de Jerusalem.

Defendamos los derechos de la población trabajadora migrante

En el marco de la celebración del Día de Europa, el Plenario de Cooperación Internacional, Migraciones y Movimientos Sociales de CCOO PV reafirma el compromiso internacionalista del sindicato a través de la Fundación Pau i Solidaritat y la aportación de 0.7% de todas las cuotas de afiliación a los proyectos que ésta desarrolla, frente al preocupante avance de la desigualdad.

Faschada de la Diputación de Valencia

La sección sindical de CCOO en la corporación provincial denuncia la falta de acción de esta administración en su obligación de prevenir los casos de acoso sexual, laboral i/o de identidad de género. El sindicato lamenta que no cuente todavía con los protocolos previstos en el I Plan de Igualdad.

Complex esportiu-cultural Petxina

Fundación Deportiva

El sindicato critica la forma en que la Fundación Deportiva “trata de vender un convenio negociado de manera opaca, sin la presencia de los sindicatos CCOO, CGT y la candidatura del grupo de trabajadores, que sí respetaban la decisión de la mayoría de trabajadores, que decidieron no apoyar el texto del convenio en asamblea general”.

Concentración de la plantilla de Fertiberia Sagunto

El pasado viernes 11 de mayo tuvo lugar una nueva concentración en la factoría de Fertiberia Sagunto, en protesta por la discriminación en las condiciones de trabajo que sufre la plantilla local en relación con otras fábricas del grupo. La próxima movilización está prevista el viernes 18 de mayo.

#50anysCCOO PV

El 17 d’abril es va inaugurar l'exposició commemorativa de la fundació de les Comissions Obreres del País Valencià pel seu 50 aniversari, i que romandrà oberta al públic al Centre Cultural La Nau fins al dia 1 de juliol. L’acte tingué la presència del secretari general de CCOO, Unai Sordo, del seu homòleg de CCOO PV, Arturo León, el presidente de la Diputació de València, Jorge Rodriguez, l'acalde de València, Joan Ribó, el president de les Corts, Enric Morera, la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra i la rectora de la Universitat, Mavi Mestre.

Activitat sindical

NOTÍCIES

Mila Cano, Ana García, Cloti Iborra i Daniel Patiño, durant l'assemblea.

El secretari general de CCOO PV, Arturo León, ha fet una crida als treballadors i a les treballadores perquè es mobilitzen el Primer de Maig, per reclamar millor ocupació, majors salaris, més igualtat i pensions dignes. Una Assemblea on els dirigents de CCOO PV han denunciat que la precarietat té la seua pitjor cara en la salut dels treballadors, amb uns índexs de sinistralitat laboral insuportables- 53 persones perderen la vida en el treball en l’any 2017.

Firma del convenio

La inclusión del artículo que establece la subrogación del personal, a propuesta de CCOO, rompe la inestabilidad y precariedad laboral en la contratación, sobre todo en aquellas lavanderías que trabajan para sector público.

Roda de premsa 28 abril i Primer de Maig

Per a Mila Cano, secretària de Salut Laboral de CCOO PV, la precarietat està darrere de l'augment de les 53 persones mortes i dels 45.500 accidents patits en l’any 2017. El sindicat exigeix més recursos a l'Administració i a la Inspecció per a un major control de la gestió dels serveis de prevenció aliens, que privatitzen l'activitat preventiva, i dels incompliments empresarials.

Manifestación reclamando seguridad laboral

CCOO l'Alacantí- les Marines ha organizado hoy manifestación en Alicante para conmemorar el Día Internacional de la Seguridad y Salud en el Trabajo, que se celebra el 28 de abril. En la asamblea se ha tratado las deficiencias existentes en materia de prevención, y en especial las que afectan a un colectivo especialmente vulnerable, las camareras de piso. El sindicato ha presentado también las reivindicaciones que protagonizarán el próximo 1 de Mayo.

La Comissió presenta la nova imatge de la campanya, dissenyada per Paco Roca.

#FinançamentJust

L'il·lustrador valencià ha creat una imatge que acompanyarà el desenvolupament de les següents accions amb les quals es va a donar continuïtat a la campanya: traspassant les fronteres de la reivindicació, traslladant-la a Madrid; teixint complicitats amb altres comunitats autònomes; i ampliant la base social organitzada, per la qual cosa anem a conformar de forma més estable una xarxa d'entitats per un finançament just.

Foto de familia de les jornades

Aquest divendres al matí en la seu del sindicat de València, Unai Sordo ha participat en el debat “Educació i sindicalisme, el paper del sindicalisme de classe en el context d’eixida de la crisi”, acompanyat per actius sindicals, la secretària general de la FE CCOO PV, Xelo Valls i Arturo León, secretari general de CCOO PV.

Movilizacion intergeneracional en defensa del sistema público de pensiones

La convocatoria de este domingo 15 de abril para reclamar dignidad y la viabilidad futura del sistema público de pensiones consiguió sumar a la reivindicación a personas de todas las edades, sectores y situación laboral, contra el factor de sostenibilidad, la miserable revalorización del 0,25% y por unas pensiones que permitan vivir con dignidad.

Trobada a la seu de la CONC

Representants de CCOO del País Valencià i de CCOO de Catalunya han mantingut una trobada de treball amb la voluntat de compartir experiències d'acció sindical en temes que són elements comuns o prioritaris i d'actualitat.

Plenari Secretaria de la Dona, Polítiques LGTBI i Institucional CCOO PV

La Secretaria de la Dona, Polítiques LGTBI i Institucional de CCOO PV denuncia en l’Informe que les treballadores pateixen menor ocupació, taxes d’atur majors (19,1 %) i parcialitat (28,9 %) i segregació ocupacional persistent. Aquestes bretxes dificulten la promoció i redunden en pitjors remuneracions, cotitzacions i futures pensions: la bretxa salarial valenciana (34,3 %) supera l’estatal.

Delegación de CCOO PV

Una delegación de CCOO PV ha participado en el acto estatal de secciones sindicales que ha reunido en Madrid a 2.000 representantes. “Si no hay reparto del crecimiento económico, habrá conflicto”, con esta advertencia se puede resumir el llamamiento que ha realizado el secretario general de CCOO, Unai Sordo.

La seguridad no es un coste laboral más, no es prescindible

El País Valenciano mantiene una tendencia creciente por sexto año consecutivo, el empeoramiento de los datos en enero del 2018 arroja un total de 4.075 accidentes con baja reconocidos, que suponen un 9% más respecto al 2017.

Intervención de Carlos Bravo, secretaraio de Políticas Públicas y Protección Social CCOO

País Valenciano

La pensión media en el País Valenciano es de 73,78 € menos que la media estatal, un 8% inferior. “La solidaridad intergeneracional se fractura en el momento en que las cifras de desempleo juvenil nos sitúan con una tasa del 38%. La mayor precariedad laboral en nuestro territorio tiene como consecuencia, pensiones más bajas”, asegura Ana Belén Montero, secretaria de Política Social de CCOO PV.

Assessorament salut laboral
Cartell 28 d'abril 2018

CCOO PV denuncia l’increment de la sinistralitat i la devaluació de la prevenció dels riscos laborals. Aquest 28 d’abril, CCOO crida a extremar les mesures per a prevenir els accidents laborals, aflorar la infradeclaració de les malalties originades pel treball i defensar el dret a la salut i seguretat laboral de manera col·lectiva.

Imatge de Daniel Garcia Sala publicada en el Diari La Veu

El passat 9 d’octubre de 2017 va tenir lloc un fet molt greu a la ciutat de València: una manifestació comunicada formalment a la Delegació del Govern espanyol a València, i que havia rebut contestació positiva d’aquesta, no va poder desenvolupar-se amb normalitat a causa de l’acció violenta d’un grupuscle de persones perfectament identificades.

La FECCOOPV exigeix el reconeixement de la seua antiguitat

La sentència dóna la raó a les persones que van treballar com a mestres cobrant com a becàries i obliga a Conselleria a pagar la diferència i la FECCOOPV exigeix el reconeixement de la seua antiguitat.

Concentració del personal en vaga

  • Els treballadors de l'empresa porten des del mes de gener sense cobrar cap salari.

Avui dimarts dia 2 de maig, la plantilla de l'empresa INNOVACIÓN Y TECNOLOGÍA DE LA MADERA, S.L.U. (Inntema) de l'Alcúdia, ha convocat VAGA INDEFINIDA per motiu d'incompliment greu de l'empresari.

Butlletí Salut i Treballl, número 4.

La Secretaria de Salut Laboral i Medi Ambient de CCOO PV edita el quart número d’aquest butlletí informatiu, que inclou notícies d’interés per als treballadors i les treballadores i experiències amb casos reals. En aquesta edició, el butlletí destaca les xifres de sinistralitat laboral al País Valencià, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el Treball, el 28 d’abril.

Cartel concentración Madrid

  • Para CCOO esta condena es un insulto a la dignidad, la igualdad y libertad de las mujeres.
  • La sentencia ignora el delito de violacion y agresion sexual, y lo rebaja a un delito de abuso sexual con una condena de 9 años.

CCOO valoramos NEGATIVAMENTE el fallo de la Audiencia de Navarra que no ha tenido en cuenta el testimonio de la víctima y el relato de los hechos tal y como quedaron acreditados en su momento durante el proceso. Una sentencia que no se ajusta a derecho, rebajando el delito a abuso sexual, cuando estaba claramente acreditada la agresión y violación sexual que se produjo. Una sentencia que desprotege a las mujeres, desacredita su testimonio y envía un mensaje de impunidad a los agresores.

Manifestación de agentes de Policiía Local.

CCOO ha remitido un escrito a todas las alcaldías del País Valenciano escrito en el que sugiere instar a las respectivas Jefaturas del Cuerpo de Policía Local a iniciar procedimientos de colaboración intermunicipal, convenios de cesión puntual de funcionarios por necesidades extraordinarias y creación de estructuras supra municipales de coordinación. Asimismo a los Habilitados Nacionales y a las Jefaturas de policía a ajustarse a la legalidad respecto a la prohibición de contratación de nuevos interinos en Policía Local.

Primero de Mayo #TiempoDeGanar #TrabajoSeguro

Alberto Ingles, Juan Valero y Arturo León en la asamblea de Lliria

La apuesta del sindicato por la vertebración territorial y la descentralización se ha evidenciado esta semana  previa de asambleas con motivo del Día Internacional de la Salud y Seguridad en el Trabajo y la conmemoración del Primero de Mayo. Esta mañana se han celebrado las asambleas en Xeresa, Puerto de Sagunto, Castellón y Lliria, con el denominador común de denuncia de la siniestralidad laboral, la condena a la justicia patriarcal y la necesidad de salir a la ofensiva para recuperar derechos arrebatados con crisis y reformas.

Air Nostrum.

La Audiencia Nacional acaba de dictar sentencia declarando la nulidad del IV Convenio Colectivo de AIR NOSTRUM para su personal de Tierra y Tripulantes de Cabina de Pasajeros, firmado con el sindicato USO. La AC lo considera contrario a derecho al no reunir los requisitos de legitimación establecidos en el art. 87.1 del Estatuto de los Trabajadores.

Técnicos de Administración General

La sección sindical rechaza el argumento de la coincidencia con otra prueba del Estado el sindicato estudia impugnar la decisión porque los opositores que se presentan a a ambos procesos apenas representan el 16% de los que aspiran a trabajar en la Diputación, por lo que no hay ningún riesgo de que la convocatoria (de apenas 7 plazas) se quede desierta por falta de aspirantes. Además las plazas de una y otra convocatoria no son las mismas, aunque el temario sí sea muy similar.

Juzgados de Segorbe

Segorbe y Nules

El sindicato denuncia que la comarcalización del Juzgado de Violencia sobre la mujer de Vila-Real, y que amplia su competencia a los partidos judiciales de Nules y Segorbe, obligará a las víctimas a desplazarse reiteradamente a largas distancias.

La Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO PV exigirà a l'Administració provincial que retire la licitació i convoque una oferta d'ocupació pública de lletrats.

Llibertat d'expressió.

CCOO ha iniciat una campanya en defensa de la llibertat d'expressió. Estem preocupats pel deteriorament de la democràcia com a conseqüència dels atacs reiterats a la llibertat d'expressió i ens sentim obligats a fer sentir la nostra veu per tal de contribuir a animar la reflexió i l'acció col·lectiva. Pots signar el manifest en defensa de la llibertat d'expressió.

FORMACIÓ

Territoris

Afiliació

Serveis i descomptes per a l'afiliació

Serveis i decomptes

NOTÍCIES

Trobada intergeneracional

La Secretaria de Política Social i Joventut de CCOO PV pretén trencar la visió individualista que la devaluació de les pensions solament afecta pensionistes. La campanya arranca el 21 de març, vespra de la manifestació a València en defensa d'unes pensions dignes, preveu un calendari d'accions que s'estendran fins al 21 d'abril.

Brecha trabajadoras del hogar

En el Día Internacional de las Trabajadoras del Hogar, CCOO de Construcción y Servicios PV insta al Gobierno a acabar con las desigualdades en un sector que mantiene a cerca de 200.000 personas en la economía sumergida. Para seguir sensibilizando sobre la precariedad del sector, el próximo miércoles 4 abril a las 17.30, el sindicato realizará una charla coloquio en Valencia.

La inclusión de enmiendas laborales mejora la Ley de Responsabilidad Social

Este viernes 9 de marzo ha tenido lugar el acuerdo con los grupos parlamentarios que componen el Pacte del Botànic y el Consell para la inclusión de enmiendas en la tramitación de la Ley de Responsabilidad Social Empresarial (LRSE), que mejoran la estabilidad y la calidad del empleo de las empresas privadas que prestan servicios para las Administraciones públicas.

El secretario general de la Federación de Servicios a la Ciudadanía de CCOO PV, Juan Cruz, firma el acuerdo, flanqueado por el conseller de Hacienda y Modelo Económico, Vicente Soler, y la secretaria autonómica de Modelo Económico y Financiación, María José Mira.

  • El objetivo es reducir la temporalidad a un máximo del 8%.

El acuerdo suscrito hoy por CCOO PV, UGT PV y el conseller de Hacienda, Vicente Soler, establece los criterios que regirán las Ofertas de Empleo Público en las distintas entidades que integran este sector. La transparencia y el respeto a los principios constitucionales de acceso al empleo público se aplicarán al Sector Público Instrumental de la Generalitat Valenciana.

Acuerdo en el sector público

#RecuperarLoArrebatado

CCOO, primer sindicato de las Administraciones Públicas, ha firmado un acuerdo con el Ministerio de Hacienda y Función Pública que supondrá el incremento de los salarios entre un 6,1 y un 8,8% en tres años, la recuperación de empleo y estabilización de las plazas temporales en todas las Administraciones, y la reposición de la negociación colectiva para tres millones de trabajadoras y trabajadores. Para CCOO, supone el inicio de la recuperación de los derechos arrebatados a tres millones de empleadas y empleados públicos, por lo que seguirá exigiendo y movilizando para recuperar todo lo que han perdido con la excusa de la crisis.

CCOO urge la convocatoria de la Mesa General de Negociación de la GVA.

Tras la firma con el Ministerio de Hacienda y Función Publica del II Acuerdo para la mejora del empleo publico y de condiciones de trabajo, CCOO se ha dirigido a la consellera de Justicia, Administración Pública, Reformas Democráticas y Libertades Públicas solicitando la convocatoria de la Mesa General de Negociación. CCOO considera dicho Acuerdo el inicio de un proceso cuyo objetivo es la recuperación total de los derechos arrebatados a las empleadas y empleados públicos, en materia de empleo, condiciones retributivas y de trabajo.

Assemblees obertes a qualsevol persona interesada.

Entrada lliure

  • Tots els dimecres a les 18 hores al local del CITE – 2a planta de la seu de CCOO PV [plaça Nàpols i Sicília, 5, València]

CCOO PV reprén les assemblees obertes setmanals del Centre d’Informació a Treballadors Migrants, on es facilita informació pràctica i gratuïta sobre organització i defensa dels drets del treball, Llei d'estrangeria i protecció internacional.

Concentración ante la residencia

Trabajadoras y trabajadores de la Residencia de personas mayores dependientes de Borriana se han concentrado esta mañana a las puertas del edificio, para denunciar la situación laboral que están sufriendo.

Imagen publicada en la web de Ford

CCOO Construcción y Servicios PV critica que esta práctica es habitual en estrategia empresarial de FORD para forzar reducciones en el coste del servicio mediante sucesivas rebajas del coste de las condiciones laborales y económicas del personal de las empresas subcontratadas.

Imagen exterior del Hospital Universitari de La Ribera

  • CCOO celebra la que desea sea la primera pieza en la reversión integral de las privatizaciones de la sanidad pública

La Federación de Sanidad y Sectores Sociosanitarios, FSS CCOO-PV, comparte y aplaude la firme determinación de la Conselleria de Sanitat en el proceso de reversión a la gestión directa del Departamento de Salud de La Ribera.

Signatura del VI Pacte per l'ocupació a l'Ajuntament de València

El sindicat considera el VI Pacte per l'ocupació de la ciutat de València un instrument fonamental fruit del consens que permetrà establir les vies més plausibles per aconseguir els objectius d'organització i de millora de les polítiques actives d'ocupació.

Cristina Ochando, adjunta a la Secretaría de la Dona de CCOO PV, Cloti Iborra, responsable de la Dona, Políticas LGTBI e Institucional de CCOO PV, y Daniel Patiño, secretario de Acción Sindical de CCOO PV, han impulsado la interposición de esta denuncia.

  • El sindicato interpuso una denuncia ante una oferta de trabajo que solicitaba camareras “guapas y con buen físico” y “solteras, sin novios celosos esperándolas”.

La Inspección de Trabajo ha levantado dos actas de infracción muy grave a la discoteca Richard New Look de Benidorm por discriminación por razón de sexo y por vulnerar el derecho a la intimidad y la dignidad de las trabajadoras.

Portal de transparència

Laboral

Documents

14.05.2018

BORSES I CONTRACTACIÓ INTERINA DE L'ADMINISTRACIÓ LOCAL AL PAÍS VALENCIÀ

Oposicions i borses de treball actualitzades, amb termini obert de presentació d'instàncies, actualitzades amb data 12 de maig de 2018.

Ver documento

22.04.2016

Cáncer 0 en el Trabajo. Guía para los delegados y delegadas

Cáncer 0 en el Trabajo. Guía para los delegados y delegadas.

Ver documento

24.05.2016

La acción sindical frente a la brecha salarial

Un proyecto promovido y desarrollado por la Secretaría confederal de Mujer e Igualdad de CCOO, que se encuadra en el Programa de Igualdad de Género y Conciliación, cofinanciado por el Mecanismo Europeo del Espacio Económico Europeo (EEA) 2009-2014, cuyo objetivo es la promoción de la igualdad entre mujeres y hombres en la vida laboral, con especial atención a la reducción de la brecha salarial.

Ver documento

15.07.2016

Representació institucional CCOO PV

Llista completa de representació institucional de CCOO PV en òrgans de l'Administració pública, actualitzada amb data 15 de juliol de 2016.

Ver documento

12.04.2016

Propuesta CCOO PV para el diálogo social

Ejes de actuación propuestos por el sindicato para concretar su desarrollo en las mesas.

Ver documento

12.04.2016

Prácticas en la empresa

Guia para representantes sindicales, que sirve para identificar las prácticas y diferenciarlas de aquellas que deben cubrirse mediante contrato laboral.

12.04.2016

Protocolo frente al acoso

Por razón de la orientación sexual, identidad de género y/o expresión de género.

Ver documento

22.04.2016

La gestió de la diversitat

Guia per a delegats i delegades sindicals de la gestió de la diversitat i la no discriminació a l'empresa. Editada per la Secretaria d'Immigració de CCOO de Catalunya.

Ver documento

16.03.2017

SUBVENCIONS 2016

D’acord amb els requeriments de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, la Confederació Sindical de Comissions Obreres del País Valencià fa pública la informació relativa dels actes de gestió administrativa amb repercussió econòmica.

Ver documento

16.03.2017

MEMÒRIA D'ACTUACIONS 2016

Activitats, estudis i projectes que CCOO PV ha realitzat durant 2016, a l’empara de la subvenció nominativa amb càrrec a la línia pressupostària T8048000, del capítol IV del programa 315.10, per la seua participació institucional en les actuacions establides en la Llei 7/2015, de 2 d’abril, de la Generalitat, de participació i col·laboració institucional de les organitzacions sindicals i empresarials representatives en la Comunitat Valenciana (a partir d’ara LPCI).

Ver documento

Vídeos

Xarxes socials

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.