Comisiones Obreras del País Valenciano | 5 de agosto de 2020

Canal de CCOO PV en Telegram

  El sindicat disposa d'un espai d'informació obert a l'afiliació sobre les principals novetats en matèria laboral i social, campanyes, actes i reivindicacions. També els enllaços per si vols contribuir a la seua difusió en xarxes socials.

  08/06/2020.
  Canal Telegram

  Canal Telegram

  Per poder subscriure-t’hi, en primer lloc has de descarregar-te l'aplicació, disponible per a Android (clica ací per descarregar-te-la) i per a iOs (pots baixar-te-la clicant ací) o bé en l'ordinador, en la seua versió d’escriptori, anomenada Telegram Web, on hi ha prou amb introduir el teu número de telèfon i la clau que t'enviaran a l'aplicació del mòbil perquè pugues veure el teu compte en la pantalla del teu PC o Mac.

  Després, pots unir-te al canal de CCOO PV (punxa ací) i rebràs informació sobre cada tema que podràs ampliar mitjançant un enllaç a la nostra web i compartir si vols en les teues xarxes socials.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.