Comisiones Obreras del País Valenciano | 14 de octubre de 2019

7 octubre

L’FSC edita una guia amb propostes per als plans d'igualtat als ajuntaments

  La Secretaria de la Dona de la Federació de Serveis a la Ciutadania de CCOO PV ha confeccionat un mapa on es detalla la situació i aporta una dada significativa: quasi una cinquena part del total dels ajuntaments del País Valencià disposen d’un pla d'igualtat.

  08/10/2019.
  Retall portada del document

  Retall portada del document

  Els plans d'igualtat són una de les eines de major utilitat per a treballar per la igualtat i la no discriminació en les plantilles dels ajuntaments. Així mateix hi ha un nombre considerable de consistoris en els quals el procés s'ha iniciat i el pla està en fase d'elaboració.

  Per facilitar la tasca de les comissions d'igualtat en les quals participen les nostres delegades i delegats s'ha ideat aquesta guia que facilita fins a 150 suggeriments i propostes relacionades amb les accions que ha de desenvolupar el pla.

  L'encert en la determinació d'aquestes accions ha d'estar garantida per a aconseguir els objectius proposats després de la realització del diagnòstic. Sense oblidar la necessària temporalització i fixació de criteris de seguiment que han d'acompanyar cadascuna d'aquestes.

  Són 150 accions, vinculades als objectius que de manera més habitual es recullen en els plans, que no pretenen uniformar, ni facilitar receptes impossibles perquè cada pla ha de respondre a la seua pròpia realitat. Simplement es tracta d'exposar un ventall d'accions ampli, que faciliten l'elecció de les més adequades i faciliten l'existència de plans d'igualtat a tots els ajuntaments.

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.