Comisiones Obreras del País Valenciano | 14 de octubre de 2019

7 octubre

‘Tierra y libertad’, de Ken Loach, obre la nova temporada de la Filmoteca de CCOO PV

  • Dimecres, 16 d’octubre, a les 18.30 hores, a la sala d’actes de CCOO PV (pl. Nàpols i Sicília, 5).

El sindicat reprén l’activitat de la Filmoteca, que enguany dedicarà les seues sessions a la memòria històrica i a les revolucions socials. Després de la projecció de l’obra de Loach sobre la Guerra Civil, està previst un col·loqui amb la participació de l’actriu Rosana Pastor, l’escriptor Alfred Ramos i amb Miquel Coll, de la Fundació Andreu Nin.

01/10/2019.
Projecció de 'Tierra y libertad'.

Projecció de 'Tierra y libertad'.

La Secretaria de Cultura i la Federació de Pensionistes de CCOO PV organitzen la primera sessió de la nova temporada de la Filmoteca de CCOO PV, que enguany estarà dedicada a temàtiques relacionades amb la memòria històrica, principalment en l’àmbit del País Valencià, i a les revolucions socials.

El dia 16 d’octubre, es projectarà la pel·lícula ‘Tierra y libertad’, del director britànic Ken Loach. Aviat es compliran 25 anys del rodatge d’aquesta obra sobre la Guerra Civil espanyola i les tensions al bàndol de l’esquerra, narrada des del punt de vista d’un brigadista anglés que s’allista a les milícies del POUM, al front d’Aragó.

Després de la projecció, hi haurà un col·loqui amb l’actriu protagonista de la pel·lícula i activista en l’àmbit polític i cultural, Rosana Pastor; el mestre, escriptor i professor de cinema en la Universitat dels Majors del centre Florida Universitària, Alfred Ramos i amb el membre de la Fundació Nin al País Valencià, Miquel Coll, que enriquirà la visió aportada per Ken Loach sobre el paper del POUM en la Guerra i la seua trajectòria històrica.

Presentaran l’acte Ferran Garcia, secretari de Cultura de CCOO PV, i Silvia Bosch, de la Federació de Pensionistes de CCOO PV.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.